Fortuna Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Τροφοδότη! Το έχω εξασκήσει το άθλημα tf tp revive full cdr. Global feed gg
Matthew Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Το έχω εξασκήσει το άθλημα tf tp revive full cdr. Global feed gg Θέλω να πάρω master στο jungling,όταν έχω double buff και πηγαίνω για gank top ή bot ,εκτός του ότι να τους γαμάω το lane ,να δώσω double bluff και first blood στα 2 carry. 8)
Fortuna Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Θέλω να πάρω master στο jungling,όταν έχω double buff και πηγαίνω για gank top ή bot ,εκτός του ότι να τους γαμάω το lane ,να δώσω double bluff και first blood στα 2 carry. 8) Στο mid είναι καλύτερο να το κάνεις αυτό.
Fortuna Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Βασικά, απο εμπειρία μπορώ να πω ότι οι μεγαλύτεροι ragers είναι αυτοί που παίζουν top. Οπότε εσύ αποφασίζεις... Στεγνό tryhard χωρίς χαβαλέ και μαλακίες = feed mid. Χαβαλέ 4 fun = feed top. Το bot δίνει κώλο και μόνο του, δε σε χρειάζεται.
GeneralKenody Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 (edited) ... Edited May 14, 2022 by OptimumDamage
Matthew Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ντάξει τώρα πέρα από την πλάκα πρέπει να μάθω jungle μπας και κάνω κανένα σκουπίδι carry,γιατί αυτοί οι γαμιάδες πάνε top ή mid ,τίποτα άλλο.
Chyba Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Ελληνας TARIC στον WEST "Δεν παιζω εναντιον Blitz, afk" ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ
Fortuna Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Ελληνας TARIC στον WEST "Δεν παιζω εναντιον Blitz, afk" ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ Είναι θέμα αξιοπρέπειας...
WeirdSituation Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Ελληνας TARIC στον WEST "Δεν παιζω εναντιον Blitz, afk" ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ ΟΚ αυτό είναι κόμπλεξ από τα άπειρα νόρμαλ που έχει παίξει και έχει enemy bot blitz-thresh κλπ
Fortuna Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 15 yo logic O xx'yy' είναι σαν τον Exodia, άμα τον πάρει κάποιος νικάει αυτόματα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να παιχτεί το game.
Chyba Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 αχχααχαχχα το πιο αστειο ειναι οταν λενε " OMG NAB NO BAN AMUMU I GO AFK GG LOSE "
WeirdSituation Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 15 yo logic O xx'yy' είναι σαν τον Exodia, άμα τον πάρει κάποιος νικάει αυτόματα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να παιχτεί το game. δεν είπα για νίκη, είπα για τον καρκίνο που τρώει με 15 hook,airborne,knockback,silence
Fortuna Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 δεν είπα για νίκη, είπα για τον καρκίνο που τρώει με 15 hook,airborne,knockback,silence Και εγώ παθαίνω ψυχολογικά άμα παίζω vs Draven, Yorick etc, αλλά δε μιλάω...
Recommended Posts