Fortuna Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Γενικά east παίζει μόνο η αφρόκρεμα του lol. Για αυτό και η Riot προσπαθεί να το σαμποτάρει χωρίζοντάς το σε Τούρκικο/Ρώσικο server και αποφεύγει τα events σε χώρες του East. Θέλει το competitive scene της ισορροπημένο. Άμα μπούνε στο παιχνίδι και ομάδες του east θα παίρνουν όλους του τίτλους και δε θα υπάρχει ανταγωνισμός. Την πάτησαν μία με τους M5, δε θα την πατήσουν και 2η. Quote
getsuga tensho Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Και βαμπίρια να ήσασταν θα είχατε πάθει ανοσία τόσο καιρό που έχετε πήξει μέσα στο ασήμι. Quote
getsuga tensho Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 eimai xrysos Χρυσός west άρα bronze V east. Quote
getsuga tensho Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 veteran sto bronze v tou east* Θα το κάνω edit αύριο γιατί είμαι από κινητό. Sent from my iPhone 6 using ΤΑΠΑtalk 3. Quote
Fortuna Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Έχω τερματίσει τον άρρωστο ζουγκλαδόρο και ας είναι ο πιο βαρετός ήρωας που έχω παίξει main ever. Quote
Fortuna Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Όποτε κοιτάω στα μάτια τη φάτσα μου στο sig, με πιάνει νευρικό χαχαχα Quote
Chyba Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Γενικά east παίζει μόνο η αφρόκρεμα του lol. Για αυτό και η Riot προσπαθεί να το σαμποτάρει χωρίζοντάς το σε Τούρκικο/Ρώσικο server και αποφεύγει τα events σε χώρες του East. Θέλει το competitive scene της ισορροπημένο. Άμα μπούνε στο παιχνίδι και ομάδες του east θα παίρνουν όλους του τίτλους και δε θα υπάρχει ανταγωνισμός. Την πάτησαν μία με τους M5, δε θα την πατήσουν και 2η. S3 Winners θα ειναι σιγουρα απο τον east Quote
Fortuna Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 S3 Winners θα ειναι σιγουρα απο τον east S1 ήταν από east το μισό team. S2 νίκησαν Ασιάτες. S3 υπάρχουν πιθανότητες να νικήσει team του west βέβαια... Quote
Chyba Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 S1 ήταν από east το μισό team. S2 νίκησαν Ασιάτες. S3 υπάρχουν πιθανότητες να νικήσει team του west βέβαια... δεν θυμαμαι κανεναν εαστ σ1 , βοηθησε με λιγο Quote
Fortuna Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 δεν θυμαμαι κανεναν εαστ σ1 , βοηθησε με λιγο Shushei? Quote
Chyba Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Οι Servers εγιναν split οταν ηταν στους EloHell η Fnatic ακομα? Quote
Fortuna Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Οι Servers εγιναν split οταν ηταν στους EloHell η Fnatic ακομα? Fnatic, αλλά τι σημασία έχει; Quote
Recommended Posts