Reptant_ Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Θες να μου πεις δηλαδη οτι η διαιτησια ητα ΠΑΝΤΑ ευνοικη υπερ μας;
MiraDBZ Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Όποτε χρειάστηκε ναι. Πες μου ματς που σφάχτηκες ρε μαλάκα;
MiraDBZ Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Εντάξει έλα δεν την παλεύεις τώρα. ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΜΕ ΡΕ!
Reptant_ Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Δεν εβλεπα ολα τα ματς, παντως μην μου πεις πως δεν υπηρχαν φασεις που αδικηθηκαμε και μην μου πεις οτι χθες χασατε λογω διατησιας
MiraDBZ Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Δεν είπα για χθες. Και αφού δεν έχεις δει τα ματς τόσο χρόνια δεν μπορείς να εκφέρεις άποψη.
WeirdSituation Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 το φάουλ στο τρίποντο του μίλος στο τέλος είχε πλάκα χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ
MiraDBZ Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 το φάουλ στο τρίποντο του μίλος στο τέλος είχε πλάκα χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ Ούτε τότε το έδωσαν ρε!
Kяaσh Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 ναι...και να βάλουν στο μυαλό τους ότι δεν έχει πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο για 20 χρόνια. :) όπως εμείς στο μπάσκετ. Nai logo paragkas p sto basket dn uparxei
WeirdSituation Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Nai logo paragkas p sto basket dn uparxei όχι ρε...μην το ξαναπείς αυτό.
Reptant_ Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ωραια η τεχνικη ποινη λογω λαθους τους, που στο -4 αντι να εχουμε βολες+ μπαλα μετα, πηγαμε αμεσα στο -7
WeirdSituation Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Nai logo paragkas p sto basket dn uparxei φινίτε άκου αυτά και μετά πες μου τι πρέπει να απαντάς..
MiraDBZ Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ωραια η τεχνικη ποινη λογω λαθους τους, που στο -4 αντι να εχουμε βολες+ μπαλα μετα, πηγαμε αμεσα στο -7 Εκεί με τον Καϊμακόγλου λες; Αφού στον Μάριτσ έγινε το αντιαθλητικό γιατί πήγε να εκτελέσει βολές ο Καϊμακόγλου;
Reptant_ Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Η παραγκα δημιουργηται στο μυαλο σας μετα απο 20 χρονια χωρις πρωταθλημα Εκεί με τον Καϊμακόγλου λες; Αφού στον Μάριτσ έγινε το αντιαθλητικό γιατί πήγε να εκτελέσει βολές ο Καϊμακόγλου; Και γιατι δεν τον σταματησαν;
MiraDBZ Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Η παραγκα δημιουργηται στο μυαλο σας μετα απο 20 χρονια χωρις πρωταθλημα Και γιατι δεν τον σταματησαν; Τί να του πούνε ρε μαλάκα; Αγαπητέ μου συγγνώμη αλλά δεν έγινε σε εσένα το φάουλ; Μήπως να τον κεράσουν και Powerade;
Recommended Posts