WeirdSituation Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 RULES ARE TO BE BROKEN !!!1111!!!1 ε τότε μετά μην κλαίτε και λέτε γιατί και πως.
`Vaxil Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 ε τότε μετά μην κλαίτε και λέτε γιατί και πως. FOR AIUR DAMN GIOY
VeGe Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 ναι μωρέ εμείς φταίμε που οι κανόνες γράφουν κάτι και εσείς το γράφετε σταρχίδια σας. πο ρε μαλάκα πρόβλημαααα
TexasJunior Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 ... Kαλά ρε μαλάκες δημοτικό δεν πήγατε? Απ' έξω περάσατε? Δεν κατάλαβα το λάθος μου , μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο;; Το παιδί απλά απο τι βιασύνη του να μπερδεύτικε και το έγραψε το επειδή - επιδει Αυτό είναι το πρόβλημα σου εσένα τα ορθογραφικά ; τα οποία γίνονται άθελα ; δεν κοιτάς να μάθεις να μιλάς κόσμια σε ανθρώπους άγνωστους ;
NotAbastard Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Τι καλύτερο μετά από ένα χλυαρό 2ωρο βιολογίας από την διασκέδαση με αυτά τα αναποτελεσματικά θέματα συζήτησης! ONTOPIC : Μου την δίνει ο Emrys γιατί με έχει κάνει officer στην MxC clan στο garena, κι έχει να πατήσει 100 χρόνια κι εγώ δεν μπορώ να βγώ απο την clan αμα δεν με kickάρει.
Reptant_ Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Τι καλύτερο μετά από ένα χλυαρό 2ωρο βιολογίας από την διασκέδαση με αυτά τα αναποτελεσματικά θέματα συζήτησης! ONTOPIC : Μου την δίνει ο Emrys γιατί με έχει κάνει officer στην MxC clan στο garena, κι έχει να πατήσει 100 χρόνια κι εγώ δεν μπορώ να βγώ απο την clan αμα δεν με kickάρει. Aρχισε DotAlicious
VeGe Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Δεν κατάλαβα το λάθος μου , μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο;; Το παιδί απλά απο τι βιασύνη του να μπερδεύτικε και το έγραψε το επειδή - επιδει Αυτό είναι το πρόβλημα σου εσένα τα ορθογραφικά ; τα οποία γίνονται άθελα ; δεν κοιτάς να μάθεις να μιλάς κόσμια σε ανθρώπους άγνωστους ; Είσαι τελειωμένος όμως αχχααχχαα
WeirdSituation Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 δεν άκουσα το όνομά μου ακόμα και παραξενεύτηκα..
Yakamoto Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 emena m tin deinh o WRD p einai gtp me ta gtp song p akouei kalokeriatika o MD p parataei to photoshop kai ksanarxizi kai o extasy p den me 8elei gia patera t :A
Recommended Posts