Jump to content

[Gr] Καλή επιτυχία σε όλες!


VeGe

Recommended Posts

lol knato epagelma

na pas sta peida na tous dineis ta 8emata gia kana xiliariko ston ka8ena..

Ούτε αυτό δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα. Εμείς βρήκαμε κάτι κοπέλες και λέμε να ανοίξουμε μπουρδελάκι. Εεε, στην αρχή σε κάποιο σπίτι και μετά θα αγοράσουμε τη δική μας παραγωγική μονάδα. Και μετά θα επεκταθούμε και στα γύρω χωριά, σε εμπόριο όπλων, ναρκωτικών, στημένα παιχνίδια, υπόδρομους, μίζες και ότι άλλο έχει μέλλον στην Ελλάδα.
Link to comment
Share on other sites

Διαβάστε παρακάτω κάποια λόγια ενός απελπισμένου μαθητή που έχει αηδιάσει με την επικρατούσα κατάσταση...

 

 

(Αξιότιμη κύρια) Διαμαντοπούλου και λοιποί παράγοντες,

 

 

Θέλω να σας συγχαρώ που καταφέρατε να καταστρέψετε το μόνο αξιοκρατικό θεσμό που είχε απομείνει σε αυτή την εξαχρειωμένη χώρα. Δεν θα σχολιάσω τον βαθμό δυσκολίας των εξετάσεων.. Είναι δικαίωμά σας να θέλετε να καταστρέψετε την ψυχολογία όλων των παιδιών, να κατακεραυνώσετε όλα τα όνειρα που έχουμε ως έφηβοι. Είναι ακόμα δικαίωμα σας να θέλετε να καταστρέψετε το εκπαιδευτικό σύστημα που επικρατεί έως τώρα για να παρουσιάσετε «και καλά» σαν σωτήριο την καινούρια αηδία που θεωρείται εκπαιδευτικό σύστημα (που δεν ενισχύει καθόλου την ύπαρξη ελέγχου στους καθηγητές)... Δεν έχετε όμως το δικαίωμα εσείς, και όταν λέω εσείς εννοώ όλους τους διεφθαρμένους εκπαιδευτικούς που αποτελούν την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων, να «ΠΟΥΛΑΤΕ» τα θέματα των πανελλαδικών για 50.000 ευρώ μια μέρα πριν τις Πανελλήνιες. Πιο συγκεκριμένα θεωρείται ανεπίτρεπτο ένα μεγάλο ποσοστό της Αθήνας να γνωρίζει τα θέματα των Πανελλαδικών στα μαθηματικά κατεύθυνσης. Επιπλέον θεωρείται ανεπίτρεπτο να δίνετε τα θέματα στα παιδιά, να ξεκινάνε αυτά να γράφουν μαθηματικά γενικής και μετά από 10 λεπτά να θυμάστε να τα αποσύρετε. Και έτσι κάποια «Τυχερά» όπως αποκαλούν κάποιοι σχολεία να έχουν μισή ώρα να σχολιάσουν τα θέματα και να βρούνε τη λύση. Αυτό ονομάζεται αθέμιτος ανταγωνισμός και ξεκινάει από το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας που επιλέγει άτομα τα οποία χρηματίζονται για να δώσουν τα θέματα. Συγχαρητήρια λοιπόν κυρία Διαμαντοπούλου και λοιποί παρατρεχάμενοι που υποβοηθάτε σε όλη αυτή την εξαθλίωση. Συγχαρητήρια που καταστρέψατε το μοναδικό θεσμό που λειτουργούσε αξιοκρατικά. Τέλος συγχαρητήρια που δώσατε την ευκαιρία στα παιδιά που πάνε στα «ΜΕΓΑΛΑ» φροντιστήρια να έχουν εξασφαλίσει μία θέση στο πανεπιστήμιο μία μέρα πριν δώσουν εξετάσεις. Συγχαρητήρια...

 

Ένας απελπισμένος μαθητής..

 

Ρε μαλάκα Phoenix, γιατι δεν μας είπες πως έστειλες γράμμα;

Link to comment
Share on other sites

XAXAAXXAAXAXAXAXAXA

 

Καλά εγώ απλά θα της έγραφα "Τι θέματα είναι αυτά ρε την παλεύεις ; Για NASA πάνε τα παιδιά ή για καμιά δουλειά των 600 ευρώ ;"

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτήσω...

 

Αύριο στο μάθημα ανάπτυξης εφαρμογών, αν μου ζητάει μια άσκηση να γράψω αλγόριθμο, εγώ μπορώ να την γράψω σε γλώσσα? ( χωρίς να το λέει η εκφώνηση)

 

Έχω ακούσει πως αν σου λέει  να την γραψεις σε γλώσσα, δεν μπορείς να την γράψεις σε αλγόριθμο. Αλλά αν σου λέει σε αλγόριθμο, μπορείς να την γράψεις σε γλώσσα (αν θες) 

 

αληθεύει?

Link to comment
Share on other sites

oxi mn kaneis kamia tetoia mlkia! oti sou zitaei...eksalou kalutera algori8mos para programma....

re aurio tha mas valoun 8ema 4o "Na dimiourgisete programma pou na xtizei ta windows"

Ότι και να μου βάλουν δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα... Το θέμα το έχω με τους αλγόριθμους...  δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου....

Και κατά την γνώμη μου  γλώσσα πιο εύκολη από αλγόριθμους.

 

ξέρει κανείς σίγουρα?

Link to comment
Share on other sites

Ότι και να μου βάλουν δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα... Το θέμα το έχω με τους αλγόριθμους...  δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου....

Και κατά την γνώμη μου  γλώσσα πιο εύκολη από αλγόριθμους.

 

 

Τι πιο εύκολη μωρέ χαχαχαχααχχαχ

Link to comment
Share on other sites

13 Ιουνίου τα αποτελέσματα τότε θα μπορώ να σας πω που θα μπω.Παρεπιπτόντως στις σχολές 2ου,3ου,4ου και 5ου πεδίο αναμένονται πτώσεις μέχρι και 1000 μόρια και στις σχολές του 1ου μέχρι 400.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ παίζει να έρθω οικονομικό στο Ρέθυμνο ;p

 

Εγώ πριν μερικούς μήνες το σκεφτόμουν για Κοινωνιολογία εκεί, αλλά άλλαξα γνώμη...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...