FaCeLeSsPvP Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 to na postareis photo einai eukolo egw apo edw mesa apo osous lene oti exoun mhxanakia mono bloody pistevw o nevermore o allos mas egine na poume ntabatzhs tosa p exei ama den me pisteyeis kai video s bgazw an thes (oxi oti me niazei kai toso ti pisteyei o ka8enas alla mias kai eimai o dimiourgos t topic 8a to kanw an thes ) kai rota ton bloody kai aytos apo edw einai Quote
GeKasBlaCk Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 oriste k to ftoxiko m.! einai 59 xiliosta strofalos , pistoni , valvides takegawa ;D Quote
FaCeLeSsPvP Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 poios exei postarei tosa? exw ena z750 exw me mia eksatmisi kai laimo liga pragmata kai auto den einai akribws diko mou to eixe o bro mou kai tou to peire afou autos den anebainei alo se mixani eternity eida oti oloi lete to ena to alo ta opoia den einai tpt gt auto ebala ta vid tespa den aksizei na milas me atoma pou den ktlvenoun oso kai na sas eksizw den tha katalabainete tpt egw den arxisa na vrizw kanenan alla esi kai o alos arxisate na m lete malakies oti eimai kapio 15 xrwnw kai to pezw kagouri kai etc enw egw apla sizitousa kai elega tis apopseis m ok?esis to 3ekinisate oxi egw Quote
ExCaLiBuR® Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Εγώ φιλαράκο δεν είμαι κανένας κάγκουρας να μην φοράω κράνος για να μην μου χαλάσει το μαλλί , ακόμα και έξω από το σπίτι μου να βγω θα έχω κράνος όμως και πάλι υπάρχουν τόσοι άχρηστοι οδηγοί που μπορούν να σε τρακάρουν πολύ εύκολα... lol min to gamas gt mono oi kagkoures den fwran kranos? kati mlks den forane entaksei oxi omos kai etsi opws to les ama einai na kaneis kamia mikri boltitsa mesa se kamia poli (mikri poli) i se kana xwrio entaksei ama den trexeis klain main alla ontos etsi einai esu prosexeis oi aloi sta arxidia tous Quote
FaCeLeSsPvP Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 oriste k to ftoxiko m einai.! einai 59 xiliosta strofalos , pistoni , valvides takegawa ;D oreo takegawa den m fenete alla tecpa den 3ekinaw tora ayti ti sizitisi gt 8a diarksesi pl ora asxeto o gekas o gm t meredith eisai? Quote
FaCeLeSsPvP Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 ti karmpurater foras? ayto paratirisa kai egw k t lew siga min einai takegawa , 24 mikouni to kobw Quote
GeKasBlaCk Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 oreo takegawa den m fenete alla tecpa den 3ekinaw tora ayti ti sizitisi gt 8a diarksesi pl ora asxeto o gekas o gm t meredith eisai? ne admin tou meredith vasika ala ton poulisa stous admins tou mafia k ton gamican xD ne isxioun ta takegawa p s eipa trele dn lew psemata.! ti karmpurater foras? kexin 28ari Quote
FaCeLeSsPvP Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 ne admin tou meredith vasika ala ton poulisa stous admins tou mafia k ton gamican xD ne isxioun ta takegawa p s eipa trele dn lew psemata.! kexin 28ari enw esi den to eixes gamisei e ? exw dei kati scrshots alla oute ayto to thema to anigw mia xara tote paei ka8olou? Quote
GeKasBlaCk Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 enw esi den to eixes gamisei e ? exw dei kati scrshots alla oute ayto to thema to anigw mia xara tote paei ka8olou? file otan ton eixa egw eixe 300 atoma online k ta donate p edina itan poly normal.! ta screenshots tha ta eides afu ton pire o mafia.! paei kommatia ;) Quote
ExCaLiBuR® Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 eleutheras einai? to karmpurater poso punei peripou? otan eftiaxna 1 mixanaki mazoi me enan ksaderfo eixame mia 80ntara honda mixani automati duxrono eixame fwresei ena karmpurater 22ari me pantena eixame kopsi ton laimo kai eixame balei alon eixame balei mia eksatmisi apo audi amaksi me 1 kazani kai tin gemize sto full den trabouse baibea toso polu peigene me kana 10-15 to polu alla eixame eksatmisi apo amaksi xD to ntepozito adiaze me tin mia Quote
GeKasBlaCk Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 eleutheras einai? to karmpurater poso punei peripou? otan eftiaxna 1 mixanaki mazoi me enan ksaderfo eixame mia 80ntara honda mixani automati duxrono eixame fwresei ena karmpurater 22ari me pantena eixame kopsi ton laimo kai eixame balei alon eixame balei mia eksatmisi apo audi amaksi me 1 kazani kai tin gemize sto full den trabouse baibea toso polu peigene me kana 10-15 to polu alla eixame eksatmisi apo amaksi xD to ntepozito adiaze me tin mia xa0xa0 ne eleftheras einai ;) ola ta donate tou meredith pano se afto to mhxanakh exoun pesi :D Quote
GeKasBlaCk Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 poia donate ti mlkies lete re eleos donate einai k kl ama exeis enan server p.x l2 server merika malaksimena se plironoun k na pernoun pragmata. Quote
ExCaLiBuR® Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 kserw ti einai donate pou kwlaei edwmesa omws poion srv eixes? Quote
Recommended Posts