CarmineAngelo Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 axa logiko, na s pw 150 kivika pws to ekane? Bgazei kana kit i yamaha? allazis kilindropistona kai 1 pistoni kai ginete pistoli :p Quote
PrivaTe Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 allazis kilindropistona kai 1 pistoni kai ginete pistoli :p mexri to septemvri 8a exw crypton x, 8a to dosw to innovaki .. kalo htan alla oxi g poly ;p Quote
CarmineAngelo Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 mexri to septemvri 8a exw crypton x, 8a to dosw to innovaki .. kalo htan alla oxi g poly ;p :) Quote
BloodyWarrior Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 mexri to septemvri 8a exw crypton x, 8a to dosw to innovaki .. kalo htan alla oxi g poly ;p το δικό μου ;) Quote
CarmineAngelo Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 το δικό μου ;) wreo to special edition einai i to aplo? Quote
Dask Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 το δικό μου ;) Η Yoshimura μόνο στο Crypton X πάει, κι εγώ όταν την είχα στο Innova μαλακία το μετάνιωσα. Καλύτερα takegawa. Πάει τώρα δεν ασχολούμαι πλέον :p Quote
BloodyWarrior Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 wreo to special edition einai i to aplo? special. Η Yoshimura μόνο στο Crypton X πάει, κι εγώ όταν την είχα στο Innova μαλακία το μετάνιωσα. Καλύτερα takegawa. Πάει τώρα δεν ασχολούμαι πλέον :p το ξέρω αλλά η συγκεκριμένη δεν είναι μουφιά.. κάνει πολύ περισσότερο θόρυβο από μια dragon και με καυλώνει άπειρα.. Το μόνο πρόβλημα είναι οι γείτονες :D Να συμπληρώσω ότι τα λάστιχα είναι απαίσια. δικαβαλιά την κοπελιά έχω συνέχεια .. Δεν μπορώ να βάλω μικρότερα :/ Quote
Dask Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Τίποτα δεν παθαίνει, εγώ είχα ένα κακόdaytona στο γυμνάσιο με τσιγαρόχαρτα και στόχευα τις λακούβες με δικάβαλο. Ποτέ δεν έπαθε τίποτα. Και δεν σου λέω για τέρμα λεπτά, απλά λεπτότερα, ούτως ή άλλος δεν έχεις ακτίνες οπότε. Quote
PrivaTe Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 το δικό μου ;) dynato mporw na pw, mov sti perla einai? Posa kivika to exeis? Quote
Dask Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 dynato mporw na pw, mov sti perla einai? Posa kivika to exeis? Μαμά είναι μόνο εξάτμιση έχει μωρέ. Quote
BloodyWarrior Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 dynato mporw na pw, mov sti perla einai? Posa kivika to exeis? τώρα θα γίνει 180 cc 21 άλογα, περιμένω να πληρωθώ ήδη τα έχω παραγγείλει τα πράγματα. (έχει 2 περλες, μπλε και κόκκινη) Τίποτα δεν παθαίνει, εγώ είχα ένα κακόdaytona στο γυμνάσιο με τσιγαρόχαρτα και στόχευα τις λακούβες με δικάβαλο. Ποτέ δεν έπαθε τίποτα. Και δεν σου λέω για τέρμα λεπτά, απλά λεπτότερα, ούτως ή άλλος δεν έχεις ακτίνες οπότε. εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές και για αυτό βαλα μεγάλα για να βρω την υγεία μου. Quote
BloodyWarrior Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Μαμά είναι μόνο εξάτμιση έχει μωρέ. Nope, είναι ήδη γυρισμένο καρμπιρατέρ και έχει άγραφο :) Quote
Dask Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Ανώφελο τόσα λεφτά στο παπάκι, έχω δώσει πολλά κι εγώ. Πραγματικά, τα μόνα χρήματα που έχω μετανιώσει. Quote
Recommended Posts