Jump to content

Reborn12

VIP Member
  • Posts

    2,393
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    19
  • Feedback

    100%

Posts posted by Reborn12

  1. 14 minutes ago, `Sanctus said:

    Could you please name some projects that used it?

    I could but i will not share the names here..

     

    2 minutes ago, Tryskell said:

     

    I hope none will be fooled, because you don't need to be a genius to say it's, at best, a bad lie and at worst, a bad advertisement.

    Maybe wrong maybe not..its just your opinion...but im not a liar

    The description means that i worked with those projects the past year (2019) and full fixed all bugs that we found with over 400 players online for over 4 months so i think now i told you what that means :D

  2. 7 hours ago, Kara` said:

    @melron Δεν θελω να το συνεχισω και ειναι η τελευταια μου απαντηση προς εσενα κ γενικα γιαυτο το θεμα.

     

    O Sinister επι 3 pages εγραφε για μενα χωρις καν εγω να εχω παρει μερος στο ολο θεμα. Εγω το μονο που εκανα ηταν εφοσον ημουν ηδη συνδεδεμενος απο το PC τις AryaStark την ρωτησα που ειναι τα sub-pages και μου ειπε δεν μου τα εδωσε και εστειλα μυνημα στον sinister (ΜΟΝΟ αυτο εκανα). Απο εκει κ περα οτι εγινε μεταξυ τους ειναι μεταξυ τους. Το οτι ο Sinister επι 3 pages εκανε guote εμενα και εγραφε οτι ειμαι εγω απο το account της Arya γελασε και ο designatix γελασε και η Arya και εγω μαζι.

     

    Ενα τετοιο ατομο λοιπον που το βαζουμε group chat στο skype για να λυσουμε ενα θεμα και μολις βλεπει το ονομα μου βγαινει για μενα ειναι κατωτερο ανθρωπινο ον (σε φαση απαξιω να ειμαι σε group chat με Kara).

    Το γεγονος οτι ειχαν κακο trade παραμενει μεταξυ τους, ανετα θα μπορουσα να κατσω να ασχοληθω λιγο παραπανω να φαει ban μονο κ μονο που καθοντουσαν ποσα ατομα και με βριζουν χωρις να εχω παρει καν μερος. Ας μην μιλησουμε για τα βρισιδια που κατεβασε. Γιαυτο τι εχεις να πεις? Εχασε το Gold και εβριζε τα παντα τους. Επιπεδο staff του maxcheaters 

     

    Και αν το βλεπει ο @Maxtor που και να το δει δεν θα τον νοιαξει (εδω η drama queen στο spam section λεει οτι θα δωσει το φορουμ στο GDPR και δεν τον ενοιαξε), ηθελα να του πω να χαρει τα mod staff που εχει. Ο μονος που αξιζει εδω μεσα ειναι ο SweeTs. Μακραν οτι καλυτερο και ας τρολλαρι. Οι υπολοιποι (βλεπε reborn12 χωρις να θελω να πω τιποτα κακο) ειναι αχρηστοι, ουτε share ουτε βοηθεια τιποτα. (Βαζω κ τον εαυτο μου εδω γιατι πια εχω σταματησει να βοηθαω ουτε share ουτε τιποτα μιας κ δεν θελω να σταταλαω ουτε 5 λεπτα απο τη ζωη μου για ενα μερος οπου συχναζουν ατομα οπου επι 10 μηνες με λενε scammer γιατι ετσι τους καυλωσε και ατομα που ενω ανοιγουν topic πως να fix 1 γραμμη κωδικα στελνουν μυνημα σε πελατες μου να τους πουλησουν πραγματα (βλεπε Tazerman οπου εστειλε να πουλησει στην AryaStark πραγματα απο οτι μου ειπε).

     

    Οσο για σενα δεν μαρεσε η σταση σου: "περιμενω να δω τον sinister gold". 

    1. Γιατι να ξαναπαρει το Gold? Τι εκανε στο φορουμ και τι θα κανει? Πιο πολυ βοηθησε ο designatix δωρεαν παρα ο Sinister. 

    2. Χωρις να θελω αν σε θιξω μιας κ ξερω οτι εισαι μια χαρα παιδι φανηκε σαν ν εχεις σχεδον εμμεση απαιτηση χωρις να εχεις ιδεα επι του θεματος η να σε αφορα (οπως κ εμενα φυσικα). 

     

    Μην απαντησεις καθολου γιαυτο θα μπουν γνωστα ατομα john1234 κλπ και θα αρχισουν παλι μαλακιες (περιμενω κ τον Elfo για το drama queen) και θα κανουμε παλι 3 pages χωρις λογο. 15 χρονια maxcheaters ειναι αυτο δεν αλλαζει.

    Ο ενας δινει μισοτελιωμενες δουλειες και βριζει παναγιες για ενα demote, ο αλλος mod πουλαει σε πελατη μου pack του trance, ο αλλος απειλει με GDR και θελει να σβηστουν ολα τα topic του ο αλλος ζηταει help κ μετα πουλαει κωδικες ο αλλος οτι κωδικα και να γραψουμε μπαινει να κραξει (xdem) ο αλλος ακολουθαει καρα να βριζει σε οτι topic επειδη δεν του αρεσε αυτο που αγορασε αλλα κατα τα αλλα ο Καρα μας ενοχλει. Κοιταχτε λιγο τα δικα σας χαλια και μετα σχολιαστε. 

    tha sou dosw mia sumvouli..min me ksanavaleis ston stoma sou epeidi eisai ena skoupidi den tha ginw san esena...kane tin douleia sou k ase emena na kanw tin diki mou,(sinithos na fixaro buggarismena codes p ekanes)

×
×
  • Create New...