douga Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Κοίτα αν θες μπορείς να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι που θα βγει και το νέο os για να το έχει και αυτό. Το mac που διάλεξες είναι καλό. Αυτό έχω και γω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η κάρτα γραφικών του δεν είναι και καμιά τρελή. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των παιχνιδιών όμως αλλάζουν στα mac οπότε κάτι μπορεί να κάνεις. dld to neo os tha upostirizei kai games??? Quote
ZeRo* Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Και αυτό το os υποστηρίζει παιχνίδια απλώς εγώ στο λέω για να μην αγοράζεις ξεχωριστά το λογισμικό και ξοδευτείς. Όπως σου είπα και πριν τα παιχνίδια είναι ένα θέμα στο mac. Αν παίζεις ότι καινούργιο βγει δεν θα σε βολέψει γιατί γενικά τα mac δεν είναι κατασκευασμένα για να λιώνεις στα παιχνίδια. Αν πάλι παίζεις ένα-δυό παιχνίδια τότε πάρτο. ;) Quote
douga Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 nai dn paizw ta trela paixnidia mono kana l2 counter strike 1.6 kai kana call of duty mono ayta.... ante kai kana pro alla polu spania sto pc gt to paizw sto PS 3 Quote
ZeRo* Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Έχεις ps3 και ακόμα το σκέφτεσαι ;; Έφυγες να το πάρεις ! Και τα παιχνίδια που ανέφερες μια χαρά θα τα παίζει. Για το προ δεν είμαι σίγουρος πολύ σίγουρος αλλά αφού το έχεις και στο ps3 δεν υπάρχει πρόβλημα. Quote
Blane Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Πάρτο και στη χειρότερη, βάζεις bootcamp windows. (partition που λέμε...) Quote
douga Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 swstos ki auto ginete alla 8a antapokrinete kala to windows os se mac? Quote
Blane Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 swstos ki auto ginete alla 8a antapokrinete kala to windows os se mac? Άριστα. Quote
ProJecT Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Πάρτο και στη χειρότερη, βάζεις bootcamp windows. (partition που λέμε...) Γινετε να βαλεις και εικονικο τερματικο ή μονο στα Windows; Οπως VMware(Virtual Machine Ware). Δηλαδη να εχεις και αλλα λογισμικα στο PC σου χωρις να τα διαλεγεις στο boot απλα να ειναι αποθηκευμενα στην επιφανεια εργασιας. Quote
Blane Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Γινετε να βαλεις και εικονικο τερματικο ή μονο στα Windows; Οπως VMware(Virtual Machine Ware). Δηλαδη να εχεις και αλλα λογισμικα στο PC σου χωρις να τα διαλεγεις στο boot απλα να ειναι αποθηκευμενα στην επιφανεια εργασιας. Αν ρωτάς αν μπορείς στο mac να σηκώσεις Virtual Machine, τότε η απάντηση είναι ναι. http://www.vmware.com/products/fusion/ και υπάρχει και το εξίσου ενδιαφέρον, Parallel Desktop (google it). Quote
Recommended Posts