FromZeroToHero Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 O REDMAN EINAI EDW!!! <3 trele. OLD TIMES Greekgodz
bilogt4 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Pragmatika xupnaw ka8e mera kai koitaw auto to topic k perimenw mia apanthsh gia to pote tha anoixei o server!!!! to perimene pws k pws...plz mn mas kratate allo se agwnia guys...
Frank Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Το γεγονός πως αργούμε να ανοίξουμε το server είναι νομίζω θετικό γιατί δείχνει πως ασχολούμαστε περισσότερο και δεν κάνουμε βιαστικές κινήσεις. Νομίζω πως έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και προχωράμε πολύ καλά. Μην ανησυχείτε, ο server θα ανοίξει πολύ σύντομα. Επίσης θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους μας αμφισβητούν για το οτιδήποτε, να δοκιμάσουν έστω να μπουν στο server και μετά να εκφέρουν άποψη. Σας έχω πει επανηλημένα πως ο server δεν γίνεται να είναι ίδιος με παλιά αλλά θα έχει βάση του το παλιό μοντέλο του deathwhisper. Αυτό μην το ξεχνάτε!
JuStAGaMe Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Το γεγονός πως αργούμε να ανοίξουμε το server είναι νομίζω θετικό γιατί δείχνει πως ασχολούμαστε περισσότερο και δεν κάνουμε βιαστικές κινήσεις. Νομίζω πως έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και προχωράμε πολύ καλά. Μην ανησυχείτε, ο server θα ανοίξει πολύ σύντομα. Επίσης θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους μας αμφισβητούν για το οτιδήποτε, να δοκιμάσουν έστω να μπουν στο server και μετά να εκφέρουν άποψη. Σας έχω πει επανηλημένα πως ο server δεν γίνεται να είναι ίδιος με παλιά αλλά θα έχει βάση του το παλιό μοντέλο του deathwhisper. Αυτό μην το ξεχνάτε! ..Δηλαδή θα είναι Freya; Πες μας τουλάχιστον το client για να ξέρουμε... Πες αυτό
DemoniK® Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Ελπίζω να ανοίξει μέχρι τις 21 Ιουλίου ώστε να προλάβω να τον δω
**SynicalKitten Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Re Frank pes mas to Client toulaxiston na proideastoume ,,,na 3eroume ti perimenoume,.,.pistevw einai kltero ap'to na perimenoume kai na mas vgei BANANA to client..
Lazl0Star Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 αν δεν είναι IL και ας μπούμε τη να το κάνεις? νομίζεις πως θέλω να είμαι σε ένα client που δεν θα το ξέρω καθόλου ή πως θα τα μάθω όλα όπως στο IL μπας περίπτωση κρίμα και νόμιζα πως θα ήταν IL πιστεύω τον deathwhisper τα άτομα θα τα μάζευες από παλιούς Players αλλά από τη φαίνεται όπως όλοι οι server's έτσι και αυτός 90-140 άτομα online μόνο..
NeLvek Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 interlude fisika... ixa kapsi apires wres ston server ..alla prosoxi sto donate min to parakanis ..k ine oloi donate. wreos server tn goustarw k ton thimame..ton epsaxa prokerou sto google na de an ksanaanikse o server k telika petixa auto to topic....
HellRuLeR Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Το γεγονός πως αργούμε να ανοίξουμε το server είναι νομίζω θετικό γιατί δείχνει πως ασχολούμαστε περισσότερο και δεν κάνουμε βιαστικές κινήσεις. Νομίζω πως έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και προχωράμε πολύ καλά. Μην ανησυχείτε, ο server θα ανοίξει πολύ σύντομα. Επίσης θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους μας αμφισβητούν για το οτιδήποτε, να δοκιμάσουν έστω να μπουν στο server και μετά να εκφέρουν άποψη. Σας έχω πει επανηλημένα πως ο server δεν γίνεται να είναι ίδιος με παλιά αλλά θα έχει βάση του το παλιό μοντέλο του deathwhisper. Αυτό μην το ξεχνάτε! με τον versus ή χωρις?
**SynicalKitten Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Tlk ti ginete re paidia pote 8a anoiksei O server???Perimenoume toso kairo kai dn exoume kan plirofories opws ti Client einai..
RєVєnGeR^ Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Tlk ti ginete re paidia pote 8a anoiksei O server???Perimenoume toso kairo kai dn exoume kan plirofories opws ti Client einai.. o server θα ανοίξει το μόνο σίγουρο όπως είπε ο Πάνος , τώρα εγώ προσωπικά ελπίζω σε FREYA.Μα καλά , κανείς σας δε γουστάρει να παίξει αυτόν τον σερβερ που αυτομάτος σε freya θα είναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ balanced?
SsaSpartan Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 o server θα ανοίξει το μόνο σίγουρο όπως είπε ο Πάνος , τώρα εγώ προσωπικά ελπίζω σε FREYA.Μα καλά , κανείς σας δε γουστάρει να παίξει αυτόν τον σερβερ που αυτομάτος σε freya θα είναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ balanced? Nop freya = no l2
SuckerPunch Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 re file ti tha ginei to miso kalokairi sxedon exei fugei .. tha ton ani3ete pote?..
bubulinas Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 news about that server?? when will be on aghain??.... and what chronicle will be??.i dont understand greek but i remember was a nice server..
Recommended Posts