RedmanFTW Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 telika tha aniksete i oxi ? kai an nai ti client?
Frank Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Σας εγγυώμαι πως αν τον ανοίξουμε θα είναι όλα διαφορετικά. Δεν θα υπάρχουν τα overpowered donations ούτε οι μαλακίες που κάναμε παλιότερα, και φυσικά δεν θα κλείσει ό,τι και αν γίνει. Έχουμε ήδη μιλήσει με κάποιες εταιρίες και έχουμε πάρει προσφορές...Το θέμα μας είναι το client, εγώ προσωπικά είμαι υπέρ του Interlude όπως και ο Versus, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα...Τέσπα, ο server κατά πάσα πιθανότητα θα ανοίξει, τώρα το πότε και το τι δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Πάντως μέχρι το καλοκαίρι θα έχει ανοίξει...
Diopos Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Γιατι δεν το γυρνατε σε Hellbound ? Θα μαζεψει και τον κοσμο του IL αλλα και τον Gracia- freya. Κ
Lazl0Star Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Γιατι δεν το γυρνατε σε Hellbound ? Θα μαζεψει και τον κοσμο του IL αλλα και τον Gracia- freya. Κ με τίποτα.
RєVєnGeR^ Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Γιατι δεν το γυρνατε σε Hellbound ? Θα μαζεψει και τον κοσμο του IL αλλα και τον Gracia- freya. Κ Μετα απο 5 μπάφους θα το σκευτόμουνα.
DemoniK® Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Θα ανοίξτε κανένα forum για να ενημερώνεται ο κόσμος; Να σας δώσουμε και κάποιες ιδέες,κανένα test αμα είναι απαραίτητο.
MaGma Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Σας εγγυώμαι πως αν τον ανοίξουμε θα είναι όλα διαφορετικά. Δεν θα υπάρχουν τα overpowered donations ούτε οι μαλακίες που κάναμε παλιότερα, και φυσικά δεν θα κλείσει ό,τι και αν γίνει. Έχουμε ήδη μιλήσει με κάποιες εταιρίες και έχουμε πάρει προσφορές...Το θέμα μας είναι το client, εγώ προσωπικά είμαι υπέρ του Interlude όπως και ο Versus, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα...Τέσπα, ο server κατά πάσα πιθανότητα θα ανοίξει, τώρα το πότε και το τι δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Πάντως μέχρι το καλοκαίρι θα έχει ανοίξει... Se 2 xronia
Diopos Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Μετα απο 5 μπάφους θα το σκευτόμουνα. Άμα δεν ξέρεις να γράφεις σωστά μια λέξη καλύτερα να μην την γράφεις καθόλου. Και όσον αφορά το hellbound θέλω να μου πείτε γιατί διαφωνείτε..
RєVєnGeR^ Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Άμα δεν ξέρεις να γράφεις σωστά μια λέξη καλύτερα να μην την γράφεις καθόλου. Και όσον αφορά το hellbound θέλω να μου πείτε γιατί διαφωνείτε.. Γιατί είναι μέτα απο IL άρα με νέα στοιχεία τα οποια ολοκληρόνοντε στο FREYA Interlude 'Η Freya αλλιώς dont bother.
RedmanFTW Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 ego pisteuw mono interlude..o server egine gnwstos ws interlude kati allo tha apotixei patagodws pisteuw
Lazl0Star Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 oxi dioti o server ixe gamitih to L2PH φιλαράκο το l2phx άστο μην την ψάχνεις δεν έπιανε ούτε καν.
Frank Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 oxi dioti o server ixe gamitih to L2PH Αν δεν ξέρεις καλό είναι να μην μιλάς... Παιδιά λογικά πάει για καλοκαίρι η φάση μιας και δεν προλαβαίνουμε να στήσουμε κάτι καλό άμεσα...
Azumaril$ Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 oxi dioti o server ixe gamitih to L2PH ti les re to 99% ton script tou phx itan fix, kai itan apo tous ligous server l2j pou eixan tetia fix..................
Recommended Posts