๔aƒú° Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 pw re file wreos tra porothika me to radio s :P bravo wrea komatia :)
™® Stergios ®™ Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 pw re file wreos tra porothika me to radio s :P bravo wrea komatia :) :) MixMasteR ;)
Kràtos Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 to exw stin playlist xaxaax xDD Mia lista sou edwsa... twra kanoniseta... apla... min petagontai ellhnika apo to pouthena... vale kana 2 i 3 kai meta ksena... kai pali to idio... exxx kai kapoia imiora me r.n.b i ellhnika pop elafrolaika ktlp... i otidipote allo.
™® Stergios ®™ Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 xDD Mia lista sou edwsa... twra kanoniseta... apla... min petagontai ellhnika apo to pouthena... vale kana 2 i 3 kai meta ksena... kai pali to idio... exxx kai kapoia imiora me r.n.b i ellhnika pop elafrolaika ktlp... i otidipote allo. 8elw na to kanw top opote 8elw simvoules :)
๔aƒú° Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 exete sto playlist Eminem: Lose Yourself Eminem: Not Afraid.. ?
Nosti21 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 to radio afto gamaei.. akouw apo proxtes.. (L) it.. sinexiste etc.. poli kali douleia kanete..
™® Stergios ®™ Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 to radio afto gamaei.. akouw apo proxtes.. (L) it.. sinexiste etc.. poli kali douleia kanete.. thx aderfe 8a to ftia3oume akoma kalitero :)
Maprex Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 thx aderfe 8a to ftia3oume akoma kalitero :) Να σκεφτείτε και το ελληνικό και ξένο rock και το metal.
™® Stergios ®™ Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Να σκεφτείτε και το ελληνικό και ξένο rock και το metal. 8a dite se mia eudomada peripou me dedicated kai live programata ta exw kanonisei ola me ton MixMasteR
Maprex Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 8a dite se mia eudomada peripou me dedicated kai live programata ta exw kanonisei ola me ton MixMasteR Αν θέλετε λίστα με ξένα metal, όποιο είδος, πες μου να σου στείλω.
Nosti21 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 8a dite se mia eudomada peripou me dedicated kai live programata ta exw kanonisei ola me ton MixMasteR pistevo tha gini akoma poio gamato.. perimeno pos k pos apo evdomada ;)
™® Stergios ®™ Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 pistevo tha gini akoma poio gamato.. perimeno pos k pos apo evdomada ;) alla3an ta sxedia :) simera to dedicated :) to vradaki :)
MixMasteR Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 www.RadioLanD.gr Join Now ! DJ Mixalis is ONLINE ! with pioneer !
™® Stergios ®™ Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 www.RadioLanD.gr Join Now ! DJ Mixalis is ONLINE ! with pioneer ! etc etc
douga Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Να σκεφτείτε και το ελληνικό και ξένο rock και το metal. +1 wraio to radio sou filoC skepsou na valeis kai kamia rockia na goustaroume :D
Recommended Posts