Finitο Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 What about MeatShields ? Will your brother play?
Xplicit7 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Will your brother play? Well they are without him ;p
Finitο Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Well they are without him ;p That's your chance to play L2 and make career again >)<
Xplicit7 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 That's your chance to play L2 and make career again >)< No more cancer.
VeGe Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Για να κλείσουν μερικά στόματα.. Ο πρώτος μου σέρβερ L2DeathWhisper, έμεινε ανοιχτός 9 μήνες, ενώ πέρασε από 6ος στο Hopzone, χωρίς voting scripts, με ρεκόρ 560 άτομα. Έκλεισε διότι αποσύρθηκα απ'το project και ο άλλος admin αποφάσισε να τον κλείσει. Ο δεύτερος μου σέρβερ L2DeathAvenue, έμεινε ανοιχτός για 7 μήνες, με ρεκόρ πάνω από 400 άτομα, έκλεισε επειδή φάγαμε ban στο hopzone και ο κόσμος απαίτησε κάποια αλλαγή. Του την δώσαμε, αυτή ήταν ο σέρβερ ανανεωμένος με όνομα L2Eloxim. Λόγω έλλειψης χρόνου παρέδωσα τα ηνία σε κάποια έμπιστα παιδιά, που είχα από τον DeathAvenue. Δυστυχώς δεν έκαναν αυτά που πρέπει για να διατηρηθεί ο σέρβερ. Εγώ βλέποντας το χάλι που είχε δημιουργηθεί, δεν είχα άλλη ευκαιρία παρά να τον κλείσω. Και πάλι φιλαράκο μου, θα ήθελα να σε δω να καταφέρνεις ότι κατάφερα εγώ. Και στην προκειμένη περίπτωση ο Project Founder είναι ο KraSh. Αυτός έφτιαξε μαζί με τον Finito, ότι δεν είχε να κάνει με Java. Εγώ ασχολήθηκα με το Core του σέρβερ. Και ο Core - D_o_m_i_n_i_o_n είναι ανοιχτός εδώ και χρόνια τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι καλός server? Aν μετρούσαμε την ποιότητα ενός server με βάση τα χρόνια του τότε ο Illicit Awakening πρέπει να είναι σοβαρός server. Oh noes. Και πάλι φιλαράκο μου, θα ήθελα να σε δω να καταφέρνεις ότι κατάφερα εγώ. Εννοώντας? :O
Recommended Posts