Jump to content
  • 0

[Help] Voiced Command

Question

Posted

Kalispera, tha ithela na ftiakso mia entoli se stil:

.say geia sas

kai na fenete ena keimeno: geia sas (me sendMessage)

To eutiaksa se admin command, alla se voiced command den douleuei.. kai den thelw na to kanoun na grafoun //say

gia paradeigma... euxaristo.

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

auto to theleis na to ekteloun oi kanonikoi players(normal) i i diaxiristes tou paixnidiou(gms).episis to na valeis edw pera to code isos na voithisei na se helparoume/ne

• 0
Posted

auto to theleis na to ekteloun oi kanonikoi players(normal) i i diaxiristes tou paixnidiou(gms).episis to na valeis edw pera to code isos na voithisei na se helparoume/ne

Dld pes m dn blepeis t grafei ean h8ele na t kanoun oi admins 8a t eixe se adminhandler.
  • 0
Posted

Dld pes m dn blepeis t grafei ean h8ele na t kanoun oi admins 8a t eixe se adminhandler.

entaksei apla me fenete ligo vlakia kserw gw na grafei o alos dld .say this srv is noob kai tha paei se olous pou ine online? auto thelei ??? i se sigkekrimenous players
  • 0
Posted

oxi file, kati allo exo sto mialo mou, min anisixis, toso noobas fenome? :P apla fenete otan to ftiaxnw san admin command mpori kai douleuei kanonika to substring, eno sto voiced command handler oxi. kai to Tokenizer den fenete na douleuei, an kai den nomizo na kanei douleueia, auto einai gia sigkekrimena tokens... kamia idea lipon? i esto an ginete kapos na balo px ena simbolo * opos to % kai na einai special chat? i esto kapos me HTML?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...