Jump to content

[GR]Για τους αυτούς που ΔΕΝ σέβονται τον τόπο τους …

`Rοmeο

Recommended Posts

Αυτό το τοπικ δεν είναι μόνο για τους Βολιότες επειδεί γράφει για τον Βόλο άλλα και για άλλες Περιοχές απλά βαριέμε να το κάνω edit.

Γεια σας… σήμερα θέλω να πιάσω ένα πονεμένο θέμα στην Ελλάδα κ ειδικά στην πόλη μας, τον ΒΟΛΟ…οι περισσότεροι είμαστε τόσο περήφανοι γι αυτή την πόλη όπου και να πάμε ακούμε καλά σχόλια για τις ομορφιές της και καλά κάνουμε, γιατί δεν ασχολείται κανένας μαζί της αλλά οι φυσικές ομορφιές δεν κρύβονται, για παράδειγμα η Καλαμαριά έχει μια αρκετά όμορφη παραλία αλλά άμα δείτε ταμπέλες έχουν ξοδέψει γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ για την διαμόρφωση στη πόλη μας αντιθέτως 200.000-300.000 για τα μπετό κ τα πλακάκια… αλλά όπως είπαμε η φυσική ομορφιά ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ..τα υπόλοιπα είναι όλα πολύ γνωστά σε 1 ώρα Πήλιο σε 1 ώρα Σκιάθο κτλ, δεν θα τα αναπτύξω γιατί τα ξέρουμε όλοι.

166597_118752018196667_100001856086933_139296_3411806_a.jpg

163745_118752208196648_100001856086933_139300_7311431_a.jpg

Το θέμα μας βρίσκεται αλλού στους ανθρώπους αυτής της πόλης,  δίχως όνειρα και φιλοδοξίες και πάνω απ όλα ενώ είναι περήφανοι για τον τόπο τους ΔΕΝ θέλουν να τον δουν να φτάνει εκεί που του αξίζει…πάμε να δούμε κάποια τρανταχτά παραδείγματα…

Το να είσαι από τον βόλο να έχεις εργοστάσιο με αναψυκτικά κ εσύ να στηρίζεις εργοστάσια από Αθηνά Αμερική κ γενικά ΟΣΟ πιο μακριά γίνεται από εδώ είναι λάθος, ότι αναψυκτικά και να έβγαζε αυτό το εργοστάσιο… αλλά είναι ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ να έχεις ίσως την καλύτερη πορτοκαλάδα στην Ελλάδα και να πουλάς ΕΨΑ στην Αθηνά αλλά εσύ εδώ που δουλεύει ο θειος σου ο πατέρας σου να μην την στηρίζεις…

Τώρα πάμε στο δικό μας θέμα, το ποδοσφαιρικό ίσως τα 20 χρόνια ανυποληψίας ήταν αρκετά για να κατεβάσουν τον κόσμο μιας ομάδος ΑΝ και γι αυτό Όλοι βάλαμε ένα λιθαράκι από τον έκαστε «πρόεδρο-μιζαδόρο» που είχε την ομάδα μονό και μονό για πολιτικά συμφέροντα μέχρι και στον καθένα μας που έφευγε διπλά από την ομάδα, αλλά υπάρχουν όπως προείπαμε αυτά τα 20 χρόνια που δικαιολογούσαν πολλά…ΤΩΡΑ όμως δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία, η ομάδα εφόσον έχει έδρα στον βόλο είναι κομμάτι της πόλης μας, όποτε υπάρχουν δυο δρόμοι για τους βολιώτες ο συναισθηματικός με τα μεγάλα οράματα γι αυτή την πόλη που λέει είμαι Ολυμπιακός Βόλου γιατί εδώ γεννήθηκα εδώ μεγάλωσα και θέλω να βλέπω αυτή την πόλη να πηγαίνει μπροστά σε οποιοδήποτε τομέα (γιατί και οι δήμαρχοι που κατηγορείται ότι δεν έκαναν σωστά την δουλεία τους κ δ έκαναν τίποτα για την πόλη συγγνώμη που θα το πω αλλά σαν τα μούτρα σας ήταν!!!!!!) είμαι ολυμπιακός βόλου γιατί σε όσες εκδηλώσεις έγιναν μέσω του Facebook τα αδέρφια σας οι Ολυμπιακοί, παναθηναϊκοί, Αεκτζιδές, Παοκτζήδες… έγραφαν  «θα έρθουμε στο χωριό ΒΛΑΧΑΚΙΑ» και αυτό φιλέ μου δεν απευθύνεται ΜΟΝΟ σε μένα που είμαι ολυμπιακός βόλου .. αλλά και σε σένα π είσαι ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΟΣΦΠ κτλ.. έτσι σε θεωρούν κ ας πηγαίνεις μαζί τους.. η όταν φωνάζουν «Γαμιεται ο Βόλος και ο λαός του όλος» βρίζουν και την μητέρα σου και την αδέρφη σου, αν το κάνεις κ εσύ μαζί τους τότε πάει προς ανωμαλία γιατί βρίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό και δεν σέβεσαι πάνω απ όλα εσένα…επίσης βαρέθηκα να μου λένε ότι είμαι ΠΑΟ ΑΕΚ κτλ.. και άμα τους ρωτήσω που είναι το γήπεδο να μην ξέρουν γιατί δεν έχουν πάει ποτέ κιόλας..  που η ματαιοδοξία για την ζωή τους έκανε να διαλέξουν μια ομάδα από το σύστημα να σηκώνουν κανένα πρωτάθλημα κανένα κύπελλο να «κάνουν κάτι στην ζωή τους» και αυτοί…Αν κάποιος μετά από όλα αυτά συνεχίζει να είναι από το ΠΟΚ, υπάρχει κ η δεύτερη κατηγορία.. είμαι βόλος γιατί ΠΡΕΠΕΙ… γιατί εσύ που έχεις το Τσιπουραδικο,ξενοδοχειο,περιπτερο κτλ οι 5000 παοκτζιδες αεκτζιδες κτλ.. θα έρθουν και θα σου αφήσουν ένα σωρό λεφτά γιατί υπάρχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και τους φέρνει εδώ, όπως και τα τουρνουά με τις ακαδημίες όπως παρά πολλά που έγιναν κ αλλά τόσα που θα γίνουν…(μην μου πεις εγώ δεν έχω περίπτερο ΔΕΝ με ενδιαφέρει.. καταλαβαίνεις ότι είναι αλυσίδα αν έχει αυτός με το περίπτερο θα φωνάξει τον οικοδόμο αυτός θα φτιάξει το αυτοκίνητο στο συνεργείο ο όποιος θα πάει στον οδοντίατρο κτλ) ΑΝ ΕΣΥ ΟΜΩΣ συνεχίζεις το τροπάρια σου και ο Ολυμπιακός μας πέσει β Εθνική τότε θα πάει πίσω και η πόλη… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ… Να ξεκαθαρίσω και κάτι  ΔΕΝ παρακαλάω κανέναν άμα είναι ο άλλος σε οριακή νοητική λειτουργία και δεν μπορεί να καταλάβει αυτά που γράφονται παραπάνω είναι άξιος της μοίρας του και μια ζωή δούλος… εγώ απαιτώ σε όσους το κατάλαβαν να στηρίζουν οτιδήποτε υπάρχει σε αυτή την πόλη και πόσο μάλλον προσπάθειες που αξίζουν τον κόπο… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ανοίξτε τα μάτια σας…

Κάτι τελευταίο… στην ερώτηση βολιώτες μου που σας κάνουν.. “Από τις μεγάλες ομάδες τι είσαι;” Η απάντηση είναι Barcelona, Real, Milan… γιατί αυτές είναι μεγάλες ομάδες ούτε η ΑΕΚ ούτε ο ΠΑΟΚ ουτε ο ΟΣΦΠ είναι μεγάλη ομάδα(γιατι μεγαλη ομαδα δεν ειναι αυτη που μαζευει 5αρες και 7αρες στην ευρωπη ουτε ειναι μεγαλη αυτη που ιανουαριο εχει μονο κυπελλο και πρωταθλημα…) άλλο μεγαλύτερη από τον Ολυμπιακό βόλου.. άλλο ΜΕΓΑΛΗ ομάδα…:) και ξες γιατί είναι μεγαλύτεροι; Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί.

168090_118751868196682_100001856086933_139294_5618627_n.jpg

149045_104514419620427_100001856086933_33539_6110779_n.jpg

Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί.

τουλάχιστον ξέρετε τι σας γίνεται..

Η επαρχια ξυπναει και ΟΧΙ μονο ο ΒΟΛΟΣ.

"Προτευουσιάνοι"

Και πολοι ανθρωποι καταλαβαινουν το ΧΑΟΣ της Αθηνας και την ομορφια της επαρχιας. ;)

Eγω παλι θα πω το ακριβως αντιθετο ΑΡΙΑΝΑΡΑ!

Καλα και εσεις λιγες μαζεψατε ας ειν καλα οι μπατσοι.

ΠΑΟΚ

ΠΑΟ,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!

katalabate ti leei to topic?

den eine kai polu sxetiko.

apla h omada einai ena meros apo auto....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...