Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hello Guys We Recruiting active ppl speaking good english and have experience at lineage...

And your age must be 20 years old and up...

The server is www.l2warsofaden.tk

Pm in Game Amadeus for more info

Posted

Δεν ξέρω γιατί , αλλά νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την άποψη μου .

Βλέποντας τα rates του server στον οποίο παίζεται , μπορώ να πω ότι η clan σας είναι μια σκέτη αποτυχία .

1)Δεν  έχετε clan forums/site . Πράγμα που για low/mid rates είναι αναγκαστηκό .

2)Θα υποθέσω ότι αφού δεν έχετε ιστοσελίδα ούτε καν που σκεφτήκατε για Ventrilo/Team Speak , πράγμα που σημαίνει ότι στα sieges πολύ πιθανόν να πηγαίνετε σαν τα πρόβατα .

3)Το γεγονός ότι ψάχνετε για άτομα με 20 και άνω χρόνια το θεωρώ γελοίο , πάω στοίχημα είστε απο κείνα τα "ώριμα" 16αχρονα .

4)Το να ψάχνεις σε ένα cheating forum για μέλη είναι μια βλακεία , γιατί εδώ η πλειοψηφία των ατόμων είναι ανήλικα παιδάκια που ψάχνουν για το επόμενο "μεγάλο" cheat που θα τους κάνει αήτητους στο παιχνίδι τους .

Συμβουλή :

Αν πραγματικά θες να πάει μπροστά η clan σου , ενοικίασε έναν ventrilo/team speak server ή χρησιμοποίησε του server σου ( αν έχει ) . Φτιάξε ένα forum όπου θα μιλάτε για τα νέα της clan και γενικότερα τις ανακοινώσεις .

Υ.Γ. Μόλις είδα σε τι είδους server παίζετε . Οπότε ακόμα μια συμβουλή : αλλάξτε server .

Posted

Δεν ξέρω γιατί , αλλά νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την άποψη μου .

Βλέποντας τα rates του server στον οποίο παίζεται , μπορώ να πω ότι η clan σας είναι μια σκέτη αποτυχία .

1)Δεν  έχετε clan forums/site . Πράγμα που για low/mid rates είναι αναγκαστηκό .

2)Θα υποθέσω ότι αφού δεν έχετε ιστοσελίδα ούτε καν που σκεφτήκατε για Ventrilo/Team Speak , πράγμα που σημαίνει ότι στα sieges πολύ πιθανόν να πηγαίνετε σαν τα πρόβατα .

3)Το γεγονός ότι ψάχνετε για άτομα με 20 και άνω χρόνια το θεωρώ γελοίο , πάω στοίχημα είστε απο κείνα τα "ώριμα" 16αχρονα .

4)Το να ψάχνεις σε ένα cheating forum για μέλη είναι μια βλακεία , γιατί εδώ η πλειοψηφία των ατόμων είναι ανήλικα παιδάκια που ψάχνουν για το επόμενο "μεγάλο" cheat που θα τους κάνει αήτητους στο παιχνίδι τους .

Συμβουλή :

Αν πραγματικά θες να πάει μπροστά η clan σου , ενοικίασε έναν ventrilo/team speak server ή χρησιμοποίησε του server σου ( αν έχει ) . Φτιάξε ένα forum όπου θα μιλάτε για τα νέα της clan και γενικότερα τις ανακοινώσεις .

Υ.Γ. Μόλις είδα σε τι είδους server παίζετε . Οπότε ακόμα μια συμβουλή : αλλάξτε server .

O server einai new k para polu kalos k se sxesi me kati allous low rate server einai makran kaluteros se thema gm,bugs k sto costum thema me ta rb...Opws eixa pei k gia ventrillo k gia forum eipa pm in game for more information...k episis dn eipa na kritikareis ton server epeidi psaxnese na mazepseis post kathese k postareis se oti uparxei eipa an thes clan afou dn prokeite na mpeis min kritikareis.. we love wars of aden :D
Posted

Φίλε μου , σε διαβεβαιώνω ότι δεν το κάνω για το post count . Γι'αυτό και εδώ και 2,5 χρόνια που έχω αυτό το λογαριασμό έχω μονο 200 posts .

Εφόσον , έκανες post σε δημόσιο forum για την clan σου , έχω το κάθε δικαίωμα να το κρίνω αυτό . Αμα σ'αρέσει ο server σου , μάλιστα , καλή τύχη σε αυτόν . Όταν μετά απο ένα μήνα θα κλείσει όμως , εσύ θα έχεις σπαταλήσει τον χρόνο σου .

Posted

Φίλε μου , σε διαβεβαιώνω ότι δεν το κάνω για το post count . Γι'αυτό και εδώ και 2,5 χρόνια που έχω αυτό το λογαριασμό έχω μονο 200 posts .

Εφόσον , έκανες post σε δημόσιο forum για την clan σου , έχω το κάθε δικαίωμα να το κρίνω αυτό . Αμα σ'αρέσει ο server σου , μάλιστα , καλή τύχη σε αυτόν . Όταν μετά απο ένα μήνα θα κλείσει όμως , εσύ θα έχεις σπαταλήσει τον χρόνο σου .

για ποιο λόγο είσαι τόσο σίγουρος πως θα κλείσει;
Posted

Ama o server dn exei kosmo to pithanotero einai na kleisei...!!!

μα ρε παιδιά το σάββατο άνοιξε ο σερβερ λογικό ειναι να μην έχει λαό,αλλά κ να κλείσει δεν με πειράζει εχω παίξει σε σερβερ επί 7 κ έκανε 3 φορές wipe κ έπαιζα ξανά...πείτε με μαζοχα χαχα,αλλά τουλάχιστον θα το ευχαριστηθώ γιατί ειναι διαφορετικός αυτός κ οι gm που έχει ειδικά ο ένας ειναι απίστευτος
Posted

Φίλε μου εγώ σου το λέω γιατί σε ένα server που έχει 100-200 άτομα , με buffers/gmshop κτλ , δεν καταλαβαίνεις l2 . Το l2 θέλει ώρες κάψιμο με πολλά άτομα στον server ώστε να κάνεις κανα siege της προκοπής , να κάνεις κανα war που θα το ευχαριστηθείς . To siege σε ευχαριστεί πιο πολύ αν ξέρεις ότι τις προηγούμενες 2 εβδομάδες έχεις καεί ώστε σε αυτό το siege να έχεις το γαμάτο Α grade σετάκι σου και εκείνα τα ωραία τα +4 duals . Επίσης , το siege θέλει τουλάχιστον 50 δικούς σου και 50 αντίπαλους , ώστε να δεις πραγματικό pvp που χρειάζεται και κάποια στρατηγική , γιατί το l2 δεν είναι μόνο να πατάς το f1 .

Στο λέω έτσι γιατί και εγώ παλαιότερα έπαιζα σε server με 30-50 άτομα , έπαιζα 2-3 μήνες και μετά άλλαζα για τον επόμενο . Εως ότου πήγα σε ένα μεγάλο server με 1,5κ άτομα και τότε κατάλαβα ότι εως τότε δεν είχα παίξει ποτέ μου πραγματικό l2 .

Posted

Sumfwnw  me ton RightHandMan alla einai analoga kai ton paixti.. dld ti elefthero xrono exeis, poios einai o skopos sou ktlp...Einai poloi p paizoun apla high rate servers me 50-100 atoma logo tou oti dn exoun polu xrono wste na kaounaa....Kai me auton ton ligo xrono p tous apomenei theloun na paiksoun L2 alla na mn exoun megalo adagonismo..!!!