ĐarkSlayer Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ωραία αράξτε να κάνω εγώ το thread και σταματήστε να το βάζετε παντού γιατί βαριέμαι να τα σβήνω ma re mlk oloi oi mod exoun kapsi kastana gamw? Πάντως ο λόγος που έφαγε ban ο Πάνος δεν υφίσταται. +++ lei pos ta poulage se alla forum apodiksis? kai go kanw acc coyote se alo forum kai kanw mlkies ti na lei?
FighterBoss Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Πάντως ο λόγος που έφαγε ban ο Πάνος δεν υφίσταται. ναι ρε μλκα για αυτό σπάζομαι
StanMirel Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 why all 3 spam topics are closed ? Ro ,EN,GR ??
Phoenix4 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Πάντως ο λόγος που έφαγε ban ο Πάνος δεν υφίσταται.
MiraDBZ Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Πάντως ο Weird θα τις φάει τις παναγίες άμα κάνει γκέλα ο Ολυμπιακός.
ĐarkSlayer Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 why all 3 spam topics are closed ? Ro ,EN,GR ?? Rage Against the machine.
MiraDBZ Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 why all 3 spam topics are closed ? Ro ,EN,GR ?? http://pastebin.com/i9LTb13u
WeirdSituation Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Πάντως ο Weird θα τις φάει τις παναγίες άμα κάνει γκέλα ο Ολυμπιακός. πλησιάζει.
Phoenix4 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Πάντως ο Weird θα τις φάει τις παναγίες άμα κάνει γκέλα ο Ολυμπιακός. Λολολολ
Xplicit7 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Από ότι μου είπε τον έκανε add ένας άκυρος στο msn (ο οποίος τελικά ήταν ο Coyote) και του ζήτησε pack αλλά το θέμα είναι ότι ούτε καν του πούλησε κάτι.Δεν έχει γίνει τίποτα σε κανένα άλλο forum αυτά είναι μαλακίες.
FighterBoss Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 ναι ρε μλκα για αυτό σπάζομαι για αυτό την έκανε και ο μπλε
MiraDBZ Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Από ότι μου είπε τον έκανε add ένας άκυρος στο msn (ο οποίος τελικά ήταν ο Coyote) και του ζήτησε pack αλλά το θέμα είναι ότι ούτε καν του πούλησε κάτι.Δεν έχει γίνει τίποτα σε κανένα άλλο forum αυτά είναι μαλακίες. Ολόκληρη διαδικασία για να βρουν λόγο να κάνουν ban τον mg; ;o
ĐarkSlayer Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 για αυτό την έκανε και ο μπλε pios ble? gt esthanome oti les mlkies.
FighterBoss Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 pios ble? gt esthanome oti les mlkies. άστο
Phoenix4 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Από ότι μου είπε τον έκανε add ένας άκυρος στο msn (ο οποίος τελικά ήταν ο Coyote) Ελεύθερη μετάφραση : Θέλω να τον ξετρυπώσω και να φύγει και πάλι , άμα ήταν leaked pack τι σχέση έχει το maxcheaters με το τι κάνει ο άλλος στο msn ; και πως ξέρει άμα ήταν του κογιοτ το pack ; Με μία πιο σύντομη μετάφραση Ολόκληρη διαδικασία για να βρουν λόγο να κάνουν ban τον mg; ;o
Recommended Posts