Reptant_ Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 θα σε κάνω ξεφτίλα. κανόνισε >.> Το ξερω,αφου εγω στο ειπα αφου triple εκανε γιατι εβαλες double..
FighterBoss Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Magaki: @Pho Αγάπη, θα αργήσεις να δεις τα ανάπηρα :') μου. @Wrd Έχω μπόλικα topics στο marketplace. @Finito Μαλάκα, τέρμα ρουφιανάκι είσαι.. Fuma: @Finito Τελικα , εισαι πολυ διπρόσωπος και ρουφιανος ... Δεν βάζω άλλα ου
WeirdSituation Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 @Wrd Έχω μπόλικα topics στο marketplace. είναι παλιά ρε...τζάμπα undig.
Reptant_ Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Magaki: @Pho Αγάπη, θα αργήσεις να δεις τα ανάπηρα :') μου. @Wrd Έχω μπόλικα topics στο marketplace. @Finito Μαλάκα, τέρμα ρουφιανάκι είσαι.. Fuma: @Finito Τελικα , εισαι πολυ διπρόσωπος και ρουφιανος ... Δεν βάζω άλλα ου Πεστου,θα πω και αλλα στην Σοφια!
FighterBoss Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Πεστου,θα πω και αλλα στην Σοφια! and 2 Guests are viewing this topic. οκ
Reptant_ Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Να το πω και σε mg και στους αλλους που κανανε ragequit @MG:Αν ποσταρα τα links νομιζεις θα γινοταν κατι;λολ....και μην παιρνεις σοβαρα αυτα πριν με που ελεγα(στο σοφακι) ξερεις πλακιζω @ragequited: Συγνωμμη που δεν εφαγα ban μαζι σας να χασω 20 ευρω
Reptant_ Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 fuma : apo ta adena soy egina vip Ουτε 1 δεν του εδωσα,λολ αν και εκανα αρκετους vip εδω
FighterBoss Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ουτε 1 δεν του εδωσα,λολ αν και εκανα αρκετους vip εδω mou edwsan oi alloi ai bb vgainw
Recommended Posts