Phoenix4 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 rwtisane emena na trollaroun me ta pm mou kai tis sunomilies sto msn? -.- Δεν ήταν σχεδιασμένο ως trolling βασικά δεν νομίζω ο πάνος να το είχε σχεδιάσει ο trolling απλά ήθελε να δώσει ένα χτύπημα στον κογιότ και να μάθουν όλοι αλήτη Πάνο.
FighterBoss Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 έτσι λίγος σεβασμός (άρχισα και εγώ τους τόνους) qq sas ωραίος προαγωγή
Reptant_ Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Δεν ήταν σχεδιασμένο ως trolling Σαν τι ητανε;Μαζικη αποπειρα αυτοκτονιας;xd
Pinaepple Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 ωραίος προαγωγή ευχατιστώ για τα καλά σου λόγια σύντροφε
FighterBoss Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 (άρχισα και εγώ τους τόνους) qq sas Σαν τι ητανε;Μαζικη αποπειρα αυτοκτονιας;xd τα ακούς ρε; βάλε τόνους ασδδδδ
Escordia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Δεν ήταν σχεδιασμένο ως trolling βασικά δεν νομίζω ο πάνος να το είχε σχεδιάσει ο trolling απλά ήθελε να δώσει ένα χτύπημα στον κογιότ και να μάθουν όλοι αλήτη Πάνο. osoi to balan sign fugan ban omws.
FighterBoss Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 συμπαράσταση στον μγ κάνουν. δεν ξέρουν τι κάνουν βασικά
Escordia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 συμπαράσταση στον μγ κάνουν. k pali dn me rotisan an mporoun na ta baloun gt auto enoxlise kai mena. siga na min 3anamilisw s autous p t balan ws sign
Phoenix4 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 osoi to balan sign fugan ban omws. Ναι αλλά εγώ προσωπικά i won't bother , όπως λέμε και στα απλά , λαϊκά ελληνικά Σταρχίδια μου. συμπαράσταση στον μγ κάνουν. Με σοβαρό τρόπο το έκαναν/κάνουν , αλλά ντάξει όπως είπα πριν είναι ακόμα ψάρια όπως είμασταν και εμείς κάποτε. Θα περάσουν και αυτή την δοκιμασία.
Reptant_ Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 συμπαράσταση στον μγ κάνουν. Σκατα κανανε αν καναν μονο συμπαρασταση δεν θα τρωγαν μπαν
⚡️Vergil Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 ειδικά ο μη δεν έπρεπε να φάει μπάν ο δεν όμως έπρεπε να φάει μγ**
WeirdSituation Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 δεν ξέρουν τι κάνουν βασικά + k pali dn me rotisan an mporoun na ta baloun gt auto enoxlise kai mena. siga na min 3anamilisw s autous p t balan ws sign πμ και βρίστους άμα τους ξαναδείς.
Reptant_ Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 k pali dn me rotisan an mporoun na ta baloun gt auto enoxlise kai mena. siga na min 3anamilisw s autous p t balan ws sign DarkSlayer Magaki Vaxil Fuma και ολοι οι αλλοι ποσταραν ενα link με αυτην την φωτο
Recommended Posts