⚡️Vergil Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ελατε μαλακες κιτρινησε ο τοπος εδω παραδεχτητε το παραδεχτείτε* +
Vazelos Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 θα μου την πεις άμα κάνεις ποστ κάποια ;D Πες μου ένα λόγο σε παρακαλώ :)
WeirdSituation Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ελατε μαλακες κιτρινησε ο τοπος εδω παραδεχτητε το ψήσου να τους ρίξουμε χααχαχ :3 φινίτε που είναι ένας οδηγός που είχες με ένα kookaburra, τον θέλω φαστ <3 Φαντασία θέλει τότε , explore l2's world a little. Ακόμα και admin να γίνεις στον δικό σου server και πας στο admin panel και δεις όλα τα item μπλα μπλα μπορεί να σου έρθει καμιά ίδεα , υπάρχουν ακόμα απλά δεν είναι τόσο προφανές όπως παλιά και βαριέται ο κόσμος. Σοβαρεύτηκε ; Τι να πω. ρε αγορίνα καταλαβαίνω τι λες, αλλά ποιος θα κάτσει να ψαχτεί; ξέρεις πολλούς εσύ που το κάνουν αυτό;
Reptant_ Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ε δεν είμαστε mods απλά vips με access στο admin section οπότε είμαστε κοινοί θνητοί ακόμα. Δεν ειναι ακριβως ετσι, εσυ το βλεπεις ετσι..
Phoenix4 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Βάζελε θα μπω inc μετά , έκανα +10 τις μαλακίες στην SPH για farm και όντως reroll σε ντάγκερ θα κάνω , κλασικό OP στο l2 μια ζωή ;P
mg13gr Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 1η μέρα που είχαμε μπει με τον μαγκάκι σε gracia epilogue server είχε βρει ένα μπαγκ με την μία. Όπως είπα θέλει φαντασία Θυμάσαι; :Ρ Και στον Revolve είχα βρει κάτι tricks.
⚡️Vergil Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Πες μου ένα λόγο σε παρακαλώ :) http://www.youtube.com/watch?v=9Or-Mbhd9N8 θα έχεις την εύνοια του κώστα πρέκα :D
Reptant_ Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 ψήσου να τους ρίξουμε χααχαχ :3 φινίτε που είναι ένας οδηγός που είχες με ένα kookaburra, τον θέλω φαστ <3ρε αγορίνα καταλαβαίνω τι λες, αλλά ποιος θα κάτσει να ψαχτεί; ξέρεις πολλούς εσύ που το κάνουν αυτό; Karma log μου, καπου μου εδωσε καρμα ο κουλης ή στα karma που αλλαξε koulis ;)
Phoenix4 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 ρε αγορίνα καταλαβαίνω τι λες, αλλά ποιος θα κάτσει να ψαχτεί; ξέρεις πολλούς εσύ που το κάνουν αυτό; Εγώ αλλά βαριέμαι άσε που δεν αντέχει το laptop ;x
Vazelos Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Βάζελε θα μπω inc μετά , έκανα +10 τις μαλακίες στην SPH για farm και όντως reroll σε ντάγκερ θα κάνω , κλασικό OP στο l2 μια ζωή ;P μάστα
WeirdSituation Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ε δεν είμαστε mods απλά vips με access στο admin section οπότε είμαστε κοινοί θνητοί ακόμα. ΈΤΣΑ! καλά ναι, συνεχίστε έτσι και βλέπω να γυρνάτε στα παλιά :* Karma log μου, καπου μου εδωσε καρμα ο κουλης ή στα karma που αλλαξε koulis ;) αχ κούλη σε λατρεύω <3 Εγώ αλλά βαριέμαι άσε που δεν αντέχει το laptop ;x χααχ :$
Phoenix4 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 μάστα Ε μαλάκα το Shadow step είναι καύλα είχε παρόμοιο και στο aion.
Recommended Posts