Jump to content

Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?  

191 members have voted

1. 1. Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?

• Σαντορίνη
      15
    • Μύκονο
      45
    • Κρήτη
      41
    • Ρόδο
      17
    • Παρο
      10
    • Σκιάθο
      11
    • Μήλο
      2
    • Κανένα απο αυτά
      30
    • Ικαρία
      2
    • Ζάκυνθο
      18

Recommended Posts

Posted

γιου αρ ιν λοβ τοο?

(πουλησα πακ σε ενα παιδι απο το νετ 25 ευρω χθες. Αυριο το πρωι θα παω να του το κανω εγκατασταση και θα μου δωσει 40 ευρω)

40 + 25 = 65 $

qq

κλέφτη,μλκα, ΟΥ ΟΥ

Posted

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ GOD OF WAR 4...

Οπότε έχουμε το infamous 1 , το infamous 2 που θα βγει σε ένα μήνα από τώρα (είμαι 90% σίγουρος , η μνήμη μου είναι σχετικά αδύναμη) , τώρα για άλλα παίχνίδια του PS3 έχουμε το Mortal Kombat , είναι remake του 1/2. Επίσης έχουμε και το Dragon Age 2/The Witcher 2 , και τα δύο είναι adventure RPG. Θα ψάξω και για άλλα παιχνίδια σε λίγο ;p

Όσο για το god of war 4 θα βγει , είναι υπό ανάπτυξη. Επίσης θα βγάλουν κάποιους παλιούς τίτλους σε Remake HD.

Ξέχασα να αναφέρω και το Deus Ex : Human Revolution. Πραγματικά πιστεύω θα είναι κορυφαίο παιχνίδι ,

Posted

Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger

Posted

ο άλλος τι γράφει στο fb axaxaxaxaxa

"Πάω να κοιμηθώ στη ντουλάπα…γιατί όλα τα ρούχα είναι στο κρεβάτι!!!"

Posted

pwnz , σε 2 εβδομάδες έχουμε Ε3 οπότε θα έχει πολύ πράμα να σου πω , τώρα δεν έχει και τόσο..

Posted

Τι θα γίνει με τα ddos τώρα , άμαν πια δεν υπάρχει τίποτα αντιντιντιος ;

Posted

φοίνικα σου στέλνω id & pass όταν μπορέσεις μπαίνεις, αλλιώς μαμιουνται τα κωλόμωρα

Posted

ο άλλος τι γράφει στο fb axaxaxaxaxa

"Πάω να κοιμηθώ στη ντουλάπα…γιατί όλα τα ρούχα είναι στο κρεβάτι!!!"

ανεύθυνοι!

Posted

Phoenix παράγγειλα:

Castlevania

Uncharted2

Assasins Creed 2

Θα έπαιρνα και το brotherhood άλλα δεν ήταν διαθέσιμο. Καλές επιλογές πιστεύω ε; Τί άλλο προτείνεις;

Μάλακα Παύλο εγώ χτες αγόρασα Killing Floor στο Steam και το έχω ξεπατώσει ! Έβγαλα όλα μου τα απωθημένα και την έλλειψη από games όλη τη χρονιά !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...