FighterBoss Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 γιου αρ ιν λοβ τοο? (πουλησα πακ σε ενα παιδι απο το νετ 25 ευρω χθες. Αυριο το πρωι θα παω να του το κανω εγκατασταση και θα μου δωσει 40 ευρω) 40 + 25 = 65 $ qq κλέφτη,μλκα, ΟΥ ΟΥ
Phoenix4 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ GOD OF WAR 4... Οπότε έχουμε το infamous 1 , το infamous 2 που θα βγει σε ένα μήνα από τώρα (είμαι 90% σίγουρος , η μνήμη μου είναι σχετικά αδύναμη) , τώρα για άλλα παίχνίδια του PS3 έχουμε το Mortal Kombat , είναι remake του 1/2. Επίσης έχουμε και το Dragon Age 2/The Witcher 2 , και τα δύο είναι adventure RPG. Θα ψάξω και για άλλα παιχνίδια σε λίγο ;p Όσο για το god of war 4 θα βγει , είναι υπό ανάπτυξη. Επίσης θα βγάλουν κάποιους παλιούς τίτλους σε Remake HD. Ξέχασα να αναφέρω και το Deus Ex : Human Revolution. Πραγματικά πιστεύω θα είναι κορυφαίο παιχνίδι ,
FighterBoss Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Απλως βοηθαω. αφού δεν ξέρεις,τι να βοηθήσεις ; ;D
`Vaxil Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger
FighterBoss Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 ο άλλος τι γράφει στο fb axaxaxaxaxa "Πάω να κοιμηθώ στη ντουλάπα…γιατί όλα τα ρούχα είναι στο κρεβάτι!!!"
Phoenix4 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 pwnz , σε 2 εβδομάδες έχουμε Ε3 οπότε θα έχει πολύ πράμα να σου πω , τώρα δεν έχει και τόσο..
Phoenix4 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Τι θα γίνει με τα ddos τώρα , άμαν πια δεν υπάρχει τίποτα αντιντιντιος ;
Apithanos Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 φοίνικα σου στέλνω id & pass όταν μπορέσεις μπαίνεις, αλλιώς μαμιουνται τα κωλόμωρα
Reptant_ Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 http://eu.leagueoflegends.com/tribunal/faq WRD ΠΑΜΕ REPORTS
Apithanos Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 ο άλλος τι γράφει στο fb axaxaxaxaxa "Πάω να κοιμηθώ στη ντουλάπα…γιατί όλα τα ρούχα είναι στο κρεβάτι!!!" ανεύθυνοι!
Xplicit7 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Phoenix παράγγειλα: Castlevania Uncharted2 Assasins Creed 2 Θα έπαιρνα και το brotherhood άλλα δεν ήταν διαθέσιμο. Καλές επιλογές πιστεύω ε; Τί άλλο προτείνεις; Μάλακα Παύλο εγώ χτες αγόρασα Killing Floor στο Steam και το έχω ξεπατώσει ! Έβγαλα όλα μου τα απωθημένα και την έλλειψη από games όλη τη χρονιά !
Recommended Posts