Phoenix4 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 ΓΑΜΙΕΣΑΙ! Φτιάχνω ένα σκατοpc τώρα. Άμα θες την συμβουλή μου στο 100% να περιμένεις , πιο εύκολο για εμένα θα ήταν να σου πετάξω τώρα μία κάρτα έτσι χύμα για να φύγεις πάνω από τα ρχίδια μου αλλά δεν το κάνω γιατί όταν κάνω μία δουλειά θέλω να την κάνω πλήρης
MasterDisaster Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Φτιάχνω ένα σκατοpc τώρα. Άμα θες την συμβουλή μου στο 100% να περιμένεις , πιο εύκολο για εμένα θα ήταν να σου πετάξω τώρα μία κάρτα έτσι χύμα για να φύγεις πάνω από τα ρχίδια μου αλλά δεν το κάνω γιατί όταν κάνω μία δουλειά θέλω να την κάνω πλήρης γάμησε το...μην μου προτείνεις καθόλου!
Phoenix4 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 ΡΕ αν ενας δισεκατομυριουχος παρει ενα αδειο νησι θα το κανει ΟΛΟΚΛΗΡΟ club και gg Το μυαλό μου στο House Music λέει. Πω θεέ μου..
WeirdSituation Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Το μυαλό μου στο House Music λέει. Πω θεέ μου.. το πίστεψες αυτό; :3
Phoenix4 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 ΡΕ αν ενας δισεκατομυριουχος παρει ενα αδειο νησι θα το κανει ΟΛΟΚΛΗΡΟ club και gg Το μυαλό μου στο House Music λέει. Πω θεέ μου.. γάμησε το...μην μου προτείνεις καθόλου! Τι μου λες τώρα όχι ρε μαλάκα για να το έχω στην συνείδηση μου ; Σα τις γυναίκες που όταν τους λες όχι και μετά τους πεις ναι μετά σου λένε "όχι τώρα δεν θέλω" ενώ απλά το λένε για να σου σπάσουν την ψυχολογία. Είσαι σε σειρά αναμονής πως να στο πω , περιμενε 10 λεπτά.
WeirdSituation Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Το μυαλό μου στο House Music λέει. Πω θεέ μου.. ποιο μυαλό του ρε; :3
`Vaxil Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 http://pokemonepisode.org/episode-15-battle-aboard-the-st-anne/#video EPIC EPISODE. Κουυυυλ κουυυυυυυλ χαχαχα
WeirdSituation Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Η φράση πάει έτσι ρε ζώο λολ. ναι αλλά προσέχουμε σε ποιους τα λέμε..
Phoenix4 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 http://pokemonepisode.org/episode-15-battle-aboard-the-st-anne/#video EPIC EPISODE. Κουυυυλ κουυυυυυυλ χαχαχα Εγώ φταίω που όταν είμουν στο TV δεν έκανα ένα ALT+F4 ~ [No] να σβήσω αυτή την μαλακία κάτω από τα posts σου.
Apithanos Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 άμα δεν ξεσηκωθούμε εμείς οι νέοι, δεν θα γίνει τίποτα δηλαδή έχουμε καταντήσει ΜΠΟΥΔΕΛΟ παλιά όταν γινόνταν 18 χρονών φευγαν απο το σπίτι, βρήσκαν μια δουλειά και τα βγάζαν πέρα. στα χρόνια μας; @@ ούτε την οικογένεια δεν μπορούμε να συντηρήσουμε -.- θα φύγω εξωτερικό, το σκέφτομαι
Recommended Posts