Jump to content

Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?  

191 members have voted

1. 1. Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?

• Σαντορίνη
      15
    • Μύκονο
      45
    • Κρήτη
      41
    • Ρόδο
      17
    • Παρο
      10
    • Σκιάθο
      11
    • Μήλο
      2
    • Κανένα απο αυτά
      30
    • Ικαρία
      2
    • Ζάκυνθο
      18

Recommended Posts

Posted

Δεν ξέρω και τίποτα σοβαρό σε αυτό το τομέα , τι θες ακριβώς ;

Thelw na parw ena router linksys alla den kserw pio.

Asirmato na einai kai na bwrw na benw apo to allo pc sto allo domatio + apo to kinito.

{ To spiti einai monokatoikia kai thelw fisika na pianei sima kai otan eimai ston kato orofo. }

Posted

;

Ποση ωρα ηταν down?

ώρες νομίζω..

Τι θελουν ρε περιεργε;

ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

TΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Posted

Thelw na parw ena router linksys alla den kserw pio.

Asirmato na einai kai na bwrw na benw apo to allo pc sto allo domatio + apo to kinito.

{ To spiti einai monokatoikia kai thelw fisika na pianei sima kai otan eimai ston kato orofo. }

Δεν ξέρω από μοντέλα για ρούτερ να σου πω την αλήθεια , πάντως η Linksys είναι πολύ καλή εταιρεία στην προτείνω.

Posted

Δεν ξέρω από μοντέλα για ρούτερ να σου πω την αλήθεια , πάντως η Linksys είναι πολύ καλή εταιρεία στην προτείνω.

Ma linksys tha parw alla den kserw pio router kanei auth thn douleia.

Exw mperdepsei ta panta, exei kati Wireless-G , Wireless-N, Dual-Band N kai alla polla..

Posted

Wrd μου είχες πει για το HF να σου πω λίγο διαφορές και πως είναι

π.χ. εδώ

2lx8l81.png

μπορείς να δεις οτί τώρα πια όταν βάζεις τον δέκτη πάνω στο skill το οποίο είναι στην μπάρα τώρα θα λέει την περιγραφή του όπως και επίσης το Keybind του.

Posted

Ma linksys tha parw alla den kserw pio router kanei auth thn douleia.

Exw mperdepsei ta panta, exei kati Wireless-G , Wireless-N, Dual-Band N kai alla polla..

Όποια τεχνολογία και να είναι δεν νομίζω να δουλεύει στα ελληνικα ISP οπότε..

δες λογικά στον γκουγκλή κάτι θα έχει , φυσικά είναι πολύ καλύτερο να σου λέει κάποιος που έχει άποψη και γνώση στο θέμα αλλά και πάλι άμα δεν βρεις κάποιον να ξέρει ρώτα τον γκουγκλή ;p

Posted

Phoenix

θελω ενα καλο game να παιξω (να μπορω να το κατεβασω απο τορρεντ)

Πολεμικο (τυπου CS/Call Of Duty/Cross Fire)

ή κατι αλλο.. αρκει να ειναι καλο

Posted

Πριν από κάτι σελίδες είχα βάλει μία λίστα με κάτι καλά παιχνίδια.. άμα δεν την βρεις ψάξου για το Max Payne/Max Payne : Fall of Max Payne

shooting game ~ solo είναι

Posted

Όποια τεχνολογία και να είναι δεν νομίζω να δουλεύει στα ελληνικα ISP οπότε..

δες λογικά στον γκουγκλή κάτι θα έχει , φυσικά είναι πολύ καλύτερο να σου λέει κάποιος που έχει άποψη και γνώση στο θέμα αλλά και πάλι άμα δεν βρεις κάποιον να ξέρει ρώτα τον γκουγκλή ;p

http://www.linksysbycisco.com/EU/en/products/WAG160N

auto nomizw pos kanei.

Posted

Πριν από κάτι σελίδες είχα βάλει μία λίστα με κάτι καλά παιχνίδια.. άμα δεν την βρεις ψάξου για το Max Payne/Max Payne : Fall of Max Payne

shooting game ~ solo είναι

μαλακια το max payne :/
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...