WeirdSituation Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Μόνο Εσύ: "Οι κούπες είναι αμέτρητες Παναθηναϊκέ." Εγώ: "Τα γλέντια είναι αμέτρητα Παναθηναϊκέ."
Apithanos Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ayto itan terma kalo. apo tis kaliteres irwnies xaxaxaxax ubad theymad :)
Xplicit7 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Μα τι λες ρε μαλάκα ο ΜΠΑΟΚ κατακτάει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης !
Pinaepple Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ρε μαλάκα ανύπαρκτε εσύ, μιλάς; σε ποιο άθλημα κάνεις καριέρα; ακόμα και στο χάντμπολ στο πήρε η κούλα ενώ ήταν πίσω 22-19 και το έκανε 22-23.. care.. Stamatisa na asxoloume me t eliniko prota8lima edw kai kero..
Reptant_ Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Μόνο Εσύ: "Οι κούπες είναι αμέτρητες Παναθηναϊκέ." Εγώ: "Τα γλέντια είναι αμέτρητα Παναθηναϊκέ." Γλεντας στην ελλαδα τα πετσινα πρωταθληματα στο ποδοσφαιρο και στο βολλευ γυναικων και χαρεσαι ::)
Xplicit7 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 care.. Stamatisa na asxoloume me t eliniko prota8lima edw kai kero.. Ε ναι έγινες και εσύ Ευρωπαίος τρομάρα σου..
Pinaepple Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ε ναι έγινες και εσύ Ευρωπαίος τρομάρα σου.. Dn lew oti egina eyropeos.. Aplos dn a3izi k kataba8os t 3es k esi k oli. Oso aksizi t na ise se ena eliniko koma toso a3izi na ipostirizis k mia omada. K dn bgazw tn paok e3w.
WeirdSituation Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 βολλευ γυναικων μόνο η εφημερίδα σου έχει κάθε μέρα εξώφυλλα για το βόλλευ γυναικών, οπότε δεν σε συμφέρει..
Phoenix4 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ποιος γαμάει τις ομάδες σας πραγματικά , καλύτερα να ακούω την μάνα μου να μιλάει για τα παρατράγουδα και την πάνια. Αφού είναι σκατά το άθλημα εδώ , πολύ βρώμικο και το ξέρετε καλά όλες οι πλευρές.
Xplicit7 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Dn lew oti egina eyropeos.. Aplos dn a3izi k kataba8os t 3es k esi k oli. Oso aksizi t na ise se ena eliniko koma toso a3izi na ipostirizis k mia omada. K dn bgazw tn paok e3w. Συμφωνώ ρε μαλάκα ότι είμαστε για τον πούτσο γενικώς σαν χώρα αλλά άμα δε κάνεις το χαβαλέ σου στην μπάλα πού θα τον κάνεις ;
Pinaepple Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ποιος γαμάει τις ομάδες σας πραγματικά , καλύτερα να ακούω την μάνα μου να μιλάει για τα παρατράγουδα και την πάνια. Αφού είναι σκατά το άθλημα εδώ , πολύ βρώμικο και το ξέρετε καλά όλες οι πλευρές. otan pernis prota8lima ine ka8aro.
Apithanos Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ποιος γαμάει τις ομάδες σας πραγματικά , καλύτερα να ακούω την μάνα μου να μιλάει για τα παρατράγουδα και την πάνια. Αφού είναι σκατά το άθλημα εδώ , πολύ βρώμικο και το ξέρετε καλά όλες οι πλευρές. κουβέντα να γίνετε ρε σιγά
Recommended Posts