Jump to content

Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?  

191 members have voted

1. 1. Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?

• Σαντορίνη
      15
    • Μύκονο
      45
    • Κρήτη
      41
    • Ρόδο
      17
    • Παρο
      10
    • Σκιάθο
      11
    • Μήλο
      2
    • Κανένα απο αυτά
      30
    • Ικαρία
      2
    • Ζάκυνθο
      18

Recommended Posts

Posted

ΜΥΣΦΙΤΣ καπως ετσι ;

Σημερα εμαθα ΜΥΣΦΙΤΣ, τους ζελεδες ΝΟΠΟ οι Ιερολοχιτες του Αρη και κτ αλλοι..καντε κατι ρε τα μουνια

Posted

Misfits βαζελοκτόνοι

Και κατι ακουστηκε για Ιερολοχητες οτι εννώνοντε παλι (?)

Posted

Είναι η πρώτη που νοιάζομαι γι αυτήν. Είναι κάτι που ονειρευόμουν πως δεν θα δω ποτέ μπροστά μου

Και δεν θέλω να χάσω αυτό το συναίσθημα

;/

αυτή πως σε βλέπει;
Posted

αυτή πως σε βλέπει;

Πιστεύω με θέλει, αυτό θέλω να πιστεύω γιατί κάθε μέρα όλο και κάποια μπηχτή θα πετάξει, πχ προχτές είχε το τηλέφωνο μου και της είπα να πάρει έναν να τον ρωτήσει πότε θα έρθει στην σχολή και τον έψαχνε μισή ώρα γιατί έχω 1392413 επαφές, της λέω ψάξε στα αγαπημένα και θα τον βρείς. Και μου λέει: Εμένα που με έχεις; Στον έρωτα;

Το θέμα είναι ότι μου είπε εχτές ότι μίλησε με τον πρώην της και είχα υπερένταση απο τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι μέχρι που την είδα και μου είπε ότι αυτός της μίλησε και δεν απάντησε, και μία μαλακία που πέταξε στον δρόμο όταν ήταν ένας μαλάκας μπροστά και ήταν καψούρης και μιλούσε στο τηλ και φώναζε στον δρόμο θέλω να σε δω και θέλω να σε δω, και πετάει και αυτή πως θέλει γκόμενο.

αλλά όταν εγώ είμαι μπίρι μπίρι στο τηλέφωνο και μιλάω με κάποιον πάντα ρωτάει ποιός είναι, παίζει να είναι πολύ ζηλιάρα γιατί ήξερε πως πήγα και έκανα format σε μία πρώην μου όταν διάβασε τα μηνύματα μου <.<

Posted

504 Gateway Time-out

The server didn't respond in time.

Θα μας σπάσει τα αρχίδια και σήμερα..

Posted

504 Gateway Time-out

κάποιος βαράει πάλι λογικά

Μισό να το φτιάξω ::)

Posted

Πιστεύω με θέλει, αυτό θέλω να πιστεύω γιατί κάθε μέρα όλο και κάποια μπηχτή θα πετάξει, πχ προχτές είχε το τηλέφωνο μου και της είπα να πάρει έναν να τον ρωτήσει πότε θα έρθει στην σχολή και τον έψαχνε μισή ώρα γιατί έχω 1392413 επαφές, της λέω ψάξε στα αγαπημένα και θα τον βρείς. Και μου λέει: Εμένα που με έχεις; Στον έρωτα;

Το θέμα είναι ότι μου είπε εχτές ότι μίλησε με τον πρώην της και είχα υπερένταση απο τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι μέχρι που την είδα και μου είπε ότι αυτός της μίλησε και δεν απάντησε, και μία μαλακία που πέταξε στον δρόμο όταν ήταν ένας μαλάκας μπροστά και ήταν καψούρης και μιλούσε στο τηλ και φώναζε στον δρόμο θέλω να σε δω και θέλω να σε δω, και πετάει και αυτή πως θέλει γκόμενο.

αλλά όταν εγώ είμαι μπίρι μπίρι στο τηλέφωνο και μιλάω με κάποιον πάντα ρωτάει ποιός είναι, παίζει να είναι πολύ ζηλιάρα γιατί ήξερε πως πήγα και έκανα format σε μία πρώην μου όταν διάβασε τα μηνύματα μου <.<

μπορεί να πετάει μπηχτές για να κολλήσεις περισσότερο ή να βεβαιωθεί..;ρ
Posted

504 Gateway Time-out

άλλη δουλειά δεν κάνει όλη μέρα, γουστάρει να μας τα σπάει -.-
Posted

άλλη δουλειά δεν κάνει όλη μέρα, γουστάρει να μας τα σπάει -.-

νομιζω δεν ειναι ο w*******r

Posted

μπορεί να πετάει μπηχτές για να κολλήσεις περισσότερο ή να βεβαιωθεί..;ρ

Και εμένα δεν με παίρνει να κάνω μαλακία γιατί θα ξενερώσει και θα πάει να κάνει κάτι χειρότερο..

Είμαι κλεισμένος σε ένα κλουβί, το κλειδί είναι έξω απο το κλουβί και δεν μπορώ να το πιάσω να ξεφύγω

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...