Jump to content

Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?  

191 members have voted

1. 1. Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?

• Σαντορίνη
      15
    • Μύκονο
      45
    • Κρήτη
      41
    • Ρόδο
      17
    • Παρο
      10
    • Σκιάθο
      11
    • Μήλο
      2
    • Κανένα απο αυτά
      30
    • Ικαρία
      2
    • Ζάκυνθο
      18

Recommended Posts

Posted

Η συγκεκριμένη με καταλαβαίνει, άστα..

η συγκεκριμένη νοιώθει κάτι εκτός φιλίας για σένα...γιατί απο οτι βλέπω δεν την βλέπεις πολύ φιλικά. :/

Posted

Λύση στο πρόβλημα μου δεν υπάρχει.

Πρέπει να την βρω μόνος μου ή να πειραματιστώ. Πάντα δουλεύει η μπλόφα και ειδικά σε γυναίκες, το έχω δοκιμάσει χιλιάδες φορές

Απλά δεν θέλω να την χάσω γιατί πιστεύω θα κάνω μαλακία

Τι να πω μενγκ , εσύ ξέρεις καλύτερα. Εσύ ζεις την κατάσταση και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να γίνεις ο ψυχολόγος του ευατού σου και της κατάστασης και θα βρεις την λύση. Πάντα υπάρχει λύση απλά φοβόμαστε τι θα γίνει άμα κάνουμε αυτό ή εκείνο καθώς κάνοντας κάτι αλλάζουμε την τωρινή κατάσταση και προκαλούμε ένα άλλο συμβάν , σαν Ντόμινο να πούμε. Αυτό φοβόμαστε.

Posted

η συγκεκριμένη νοιώθει κάτι εκτός φιλίας για σένα...γιατί απο οτι βλέπω δεν την βλέπεις πολύ φιλικά. :/

Δεν την βλέπω καθόλου φιλικά.

Όλη μέρα μαζί είμαστε σαν ζευγάρι, χωρίς να κάνουμε τπτ.

Το θέμα είναι ότι μου πετάει κάτι μαλακίες για πρώην γιατί είχε σχέση 3 χρόνια και την άφησα να ηρεμίσει πριν κάνουμε κάτι αν κάνουμε, αλλά με ξενερώνει έτσι

Και κάτι άλα άκυρα που μου την δίνει που λέει οτι ψάχνει για γκόμενο

Posted

Άγγελε πρώτα δε θα βγει το CT3:Magmeld και μετά το GOD ;

Χμμ.. να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω. Εγώ νόμιζα οτί το Magmeld είναι η κωδική ονομασία του God , έτσι δεν είναι ; Είχα δει και ένα βίντεο στο youtube πριν ακόμα πουν για το God και το βίντεο είχε το όνομα Magmeld project και έδειχνε τις ιδιές φάσεις με αυτές του God.

Posted

Το θέμα είναι ότι μου πετάει κάτι μαλακίες για πρώην γιατί είχε σχέση 3 χρόνια και την άφησα να ηρεμίσει πριν κάνουμε κάτι αν κάνουμε, αλλά με ξενερώνει έτσι

Ασταθές κατάσταση που κρέμεται από ένα σκοινί σακς.

Posted

Τι να πω μενγκ , εσύ ξέρεις καλύτερα. Εσύ ζεις την κατάσταση και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να γίνεις ο ψυχολόγος του ευατού σου και της κατάστασης και θα βρεις την λύση. Πάντα υπάρχει λύση απλά φοβόμαστε τι θα γίνει άμα κάνουμε αυτό ή εκείνο καθώς κάνοντας κάτι αλλάζουμε την τωρινή κατάσταση και προκαλούμε ένα άλλο συμβάν , σαν Ντόμινο να πούμε. Αυτό φοβόμαστε.

Κάτι τέτοια να μου έλεγες κάθε μέρα και θα μου έφτιαχνες την διάθεση
Posted

πρέπει να ρισκάρεις και να δείξεις τα αισθήματα σου για αυτήν, αλλιώς δεν θα γίνει τίποτα, πρέπει να το πάρεις στα χέρια σου το θέμα και να τις πείς, αλλιώς έτσι θα μείνεις μέχρι να δει οτι όλοι γύρω τις είναι μαλάκες, η στην τελική θα βρεί κάποιον άλλον.

γιατί νομίζει λογικά πως σε έχει κολλητό.

αυτό τα χαλάει όλα, δεν πρόκειτε να σκεφτεί κάτι για σένα, μπορεί και ναι δεν κόβω το χέρι μου, αλλα συνήθως όποιες έχουν έναν κολλητό, κοιτάνε τους φίλους του και ψάχνουν αυτό που ψάχνουν.

Posted

Κάτι τέτοια να μου έλεγες κάθε μέρα και θα μου έφτιαχνες την διάθεση

Για να γράψω αυτά που γράφω θέλει αρκετή ενέργεια διάθεση και εσωτερική ψυχαναλική σκέψη κάτι δεν που δεν διαθέτω κάθε μέρα καθώς είμαι γάμησετα.

Posted

πρέπει να ρισκάρεις και να δείξεις τα αισθήματα σου για αυτήν, αλλιώς δεν θα γίνει τίποτα, πρέπει να το πάρεις στα χέρια σου το θέμα και να τις πείς, αλλιώς έτσι θα μείνεις μέχρι να δει οτι όλοι γύρω τις είναι μαλάκες, η στην τελική θα βρεί κάποιον άλλον.

γιατί νομίζει λογικά πως σε έχει κολλητό.

αυτό τα χαλάει όλα, δεν πρόκειτε να σκεφτεί κάτι για σένα, μπορεί και ναι δεν κόβω το χέρι μου, αλλα συνήθως όποιες έχουν έναν κολλητό, κοιτάνε τους φίλους του και ψάχνουν αυτό που ψάχνουν.

αυτό το στην τελική να μην υπήρχε καλά θα ήταν :'(

Για να γράψω αυτά που γράφω θέλει αρκετή ενέργεια διάθεση και εσωτερική ψυχαναλική σκέψη κάτι δεν που δεν διαθέτω κάθε μέρα καθώς είμαι γάμησετα.

willpower meng :>

Ασταθές κατάσταση που κρέμεται από ένα σκοινί σακς.

Άστα να πάνε

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...