Reptant_ Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 L2Corvus admin 26 χρονων αλλα μιλαει (10 χρονων)παιδι..κανω donate 100-150 ευρω..server down..και μετα μου ειπε να βοηθησω για να up server..βοηθαω..οποτε l2corvus ξανα up..admin λεει σε 150+ ολα τα donate item πισω..και; μου λεει bb..πολυ pro server..ο πιο pro παιχτης IG...γαμιας olystart και exile clan(εγω) admin μου ειπε...οι αλλοι δεν σου αρεσουν..δεν μπορεις να σκοτωσεις 3 clan vs 9 ατομα...χαχα pro server οποτε τωρα σοβαρα admin name dejavu ή 3ΜΟ ...ψευτικο name bot char 3iMO εβαλε party το παιδι του donate[πες μου τι item θες και πες μου PSC PIN)] ενα παιδι μου εδωσε..οποτε..εκανε donate..με κοροιδευεις;Νομιζεις θα εδινα τα λεφτα μου για L2?ενταξει δεν εχω [NO LIFE] αλλα ποτε μην λες ποτε δεν δινω
Fanky Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 L2Corvus admin 26 χρονων αλλα μιλαει (10 χρονων)παιδι..κανω donate 100-150 ευρω..server down..και μετα μου ειπε να βοηθησω για να up server..βοηθαω..οποτε l2corvus ξανα up..admin λεει σε 150+ ολα τα donate item πισω..και; μου λεει bb..πολυ pro server..ο πιο pro παιχτης IG...γαμιας olystart και exile clan(εγω) admin μου ειπε...οι αλλοι δεν σου αρεσουν..δεν μπορεις να σκοτωσεις 3 clan vs 9 ατομα...χαχα pro server οποτε τωρα σοβαρα admin name dejavu ή 3ΜΟ ...ψευτικο name bot char 3iMO εβαλε party το παιδι του donate[πες μου τι item θες και πες μου PSC PIN)] ενα παιδι μου εδωσε..οποτε..εκανε donate..με κοροιδευεις;Νομιζεις θα εδινα τα λεφτα μου για L2?ενταξει δεν εχω [NO LIFE] αλλα ποτε μην λες ποτε δεν δινω μετάφραση ::) ;
Smok3BoY Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sTTxYXeoUa8&feature=player_embedded
Recommended Posts