WeirdSituation Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Συμφωνώ ρε μαλάκα ότι είμαστε για τον πούτσο γενικώς σαν χώρα αλλά άμα δε κάνεις το χαβαλέ σου στην μπάλα πού θα τον κάνεις ; στο μπάσκετ που δεν αδικούνται και σε όλα τα άλλα αθλήματα αδικούνται!
Pinaepple Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Oti k na gini osa xronia k na perasoun dn 8a ala3i... Kalo 8a itan na milousame gia tis 3enes omades... BARCA!
Phoenix4 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Εγώ ξέρω πολλά πράματα για το ποδόσφαιρο φέτος οτί ο πάο έδωσε 9999999999 για τον γκοβού και αυτός τα έδωσε όλα στα μπαράκια τις αθήνας πριν τους αγώνες και οτί ο οσφπ πήρε τον ισπανό από την ισπανία αφού του πήραν μπόλικες πίπες α και οτί ο ατρόμητος είπε οτί η χώρα είναι μπουρδέλο στον τελικό ξέρω πολύ πράμα
WeirdSituation Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Oti k na gini osa xronia k na perasoun dn 8a ala3i... Kalo 8a itan na milousame gia tis 3enes omades... BARCA! ναι καθαρή η μπαρτσελόνα το είδαμε....θα μου πεις ότι έχει ομαδάρα, δεν αντιλέγω, αλλά σπρώχνεται..
Phoenix4 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Συμφωνώ ρε μαλάκα ότι είμαστε για τον πούτσο γενικώς σαν χώρα αλλά άμα δε κάνεις το χαβαλέ σου στην μπάλα πού θα τον κάνεις ; Στις manes burn.
Xplicit7 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 στο μπάσκετ που δεν αδικούνται και σε όλα τα άλλα αθλήματα αδικούνται! Όντως.Εγώ το έχω πει πάντως ο Ολυμπιακός της μπάλας είναι όπως ο Παναθηναϊκός του μπάσκετ(και μην ακούσω μαλακίες για ευρωπαϊκά και τέτοια γιατί το ξέρετε ότι το ευρωπαϊκο μπάσκετ είναι επιεικώς για τον πούτσο σε αντίθεση με την μπάλα που ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος) και το αντίθετο.
Pinaepple Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Εγώ ξέρω πολλά πράματα για το ποδόσφαιρο φέτος οτί ο πάο έδωσε 9999999999 για τον γκοβού και αυτός τα έδωσε όλα στα μπαράκια τις αθήνας πριν τους αγώνες και οτί ο οσφπ πήρε τον ισπανό από την ισπανία αφού του πήραν μπόλικες πίπες α και οτί ο ατρόμητος είπε οτί η χώρα είναι μπουρδέλο στον τελικό ξέρω πολύ πράμα o Donis ipe oti i xwra ine ena mpourdelo k to podosfero t idio k meta o Dellas t epibebeose ^^
ExTrEmEDwarf Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Έχω κακό προαίσθημα σήμερα και όταν έχω κακό προαίσθημα ποτέ δεν μου βγαίνει σε καλό...
WeirdSituation Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Έχω κακό προαίσθημα σήμερα και όταν έχω κακό προαίσθημα ποτέ δεν μου βγαίνει σε καλό... πακέτο; :-X
Phoenix4 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 μόνο η εφημερίδα σου έχει κάθε μέρα εξώφυλλα για το βόλλευ γυναικών, οπότε δεν σε συμφέρει.. Αφού βάζει η ΕΡΤ τους αγώνες βόλλευ και πατώνει στην AGB.
Phoenix4 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Έχω κακό προαίσθημα σήμερα και όταν έχω κακό προαίσθημα ποτέ δεν μου βγαίνει σε καλό... Δες την θετική πλεύρα αφού το έχεις από τώρα όταν θα φας την ξενέρα θα το ήξερες από πριν
Apithanos Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ναι καθαρή η μπαρτσελόνα το είδαμε....θα μου πεις ότι έχει ομαδάρα, δεν αντιλέγω, αλλά σπρώχνεται.. όλες σπρώχνονται αδερφέ μην μπερδεύεσε. :/ Warning - while you were typing a new reply has been posted. You may wish to review your post. φτάνει
Pinaepple Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ναι καθαρή η μπαρτσελόνα το είδαμε....θα μου πεις ότι έχει ομαδάρα, δεν αντιλέγω, αλλά σπρώχνεται.. nai dn blepis exi anagki tn dietisia ..
Recommended Posts