ExTrEmEDwarf Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Είσαι ένα πιστόλι που με σημαδεύειι Για να μου ανοίξει τρύπες στην καρδιάαα
WeirdSituation Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ DEKARMA ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ExTrEmEDwarf Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Μια ματιά σου μόνο φτάνει αεροπλάνο να με κάνειιι ♪♫
Vector Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ DEKARMA ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :s
WeirdSituation Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αλλά μην νομίζεις ότι θα σε αφήσω έτσι, ότι ποστ και να κάνεις θα το παρακολουθώ, οπότε ας προσέχεις. ::)
Apithanos Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Μια ματιά σου μόνο φτάνει αεροπλάνο να με κάνειιι ♪♫ Μ'ενα σου φιλί στο στόμα...λιώμα θα με κάνεις λιώμα!!
miketatata Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Τα γραματα φαινονται θολα και δεν ειμαι κανας χθεσινος , εχω και σωστους drivers Και σωστη αναλυση chrome vs FF4. (Μονο στο chrome και τον οπερα τα γραμματα φαινονται κανονικα ενω στο FF4 και στον ie9 το κανει, μαλλον ειναι το gpu acceleration exv ati HD3650 ) καθαρο λινκ http://i51.tinypic.com/11kgor6.jpg
SeventhSky Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Τα γραματα φαινονται θολα και δεν ειμαι κανας χθεσινος , εχω και σωστους drivers Και σωστη αναλυση chrome vs FF4. (Μονο στο chrome και τον οπερα τα γραμματα φαινονται κανονικα ενω στο FF4 και στον ie9 το κανει, μαλλον ειναι το gpu acceleration exv ati HD3650 ) καθαρο λινκ http://i51.tinypic.com/11kgor6.jpg Εμέις , κάναμε ποστ και από το pc μας. Δεν βλέπουμε θολά τα γράμματα!
ExTrEmEDwarf Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Να χαρείς, να χαρείς, να χαρείς τα μάτια σου Δεν αντέχω άλλο να πεθαίνω μπρος στα σκαλοπάτια σου
Apithanos Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 παλεύω με τις σκέψεις κάθε βράδυ :$ ρε μαλάκα με παρακολουθείς; αυτό παίζει τώρα στο μιξ....:Χ
miketatata Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 δυστηχως το typic συμπιεζει και χαθηκε η αληθινη εικονα ανεβαζω με imageshack
Vector Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αλλά μην νομίζεις ότι θα σε αφήσω έτσι, ότι ποστ και να κάνεις θα το παρακολουθώ, οπότε ας προσέχεις. ::) siga re policeman..!
ExTrEmEDwarf Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 ρε μαλάκα με παρακολουθείς; αυτό παίζει τώρα στο μιξ....:Χ Και εμένα όταν έπαιζε το είσαι ένα πιστόλι το έβαλε ο maniac και τώρα το πρόσεξα xd
Recommended Posts