FighterBoss Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 504 Gateway Time-out The server didn't respond in time. Θα μας σπάσει τα αρχίδια και σήμερα.. 1 βδομάδα τώρα
ExTrEmEDwarf Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 άλλη δουλειά δεν κάνει όλη μέρα, γουστάρει να μας τα σπάει -.- Αυτό γίνεται επειδή είμαστε πίσω απο proxy και αλάζει η ip κάθε φορά που μας βαράει κάποιος.
ExTrEmEDwarf Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Αλβανοί με ψυχολογικά, δεν φτάνει που τους φιλοξενούμε στην Ελλάδα, σηκώνουν και ανάστημα λες και είναι κάποιοι Κομπλεξάρας με μικρότερο iQ και απο της τζούλιας, η μήνυση του warmaster θα έρθει όπου νά'ναι, εγώ και ventic μιλάμε με δικηγόρο ^^ έμαθα μέχρι και τα στοιχεία του
Reptant_ Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Για αυτο ο warmaster τους εκλιπαρει να σταματησουν στην 2η σελιδα :P τοσο ζωο που δεν μπορει να τους παρει τα access?
WeirdSituation Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Και εμένα δεν με παίρνει να κάνω μαλακία γιατί θα ξενερώσει και θα πάει να κάνει κάτι χειρότερο.. Είμαι κλεισμένος σε ένα κλουβί, το κλειδί είναι έξω απο το κλουβί και δεν μπορώ να το πιάσω να ξεφύγω ...
Chandy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Αλβανοί με ψυχολογικά, δεν φτάνει που τους φιλοξενούμε στην Ελλάδα, σηκώνουν και ανάστημα λες και είναι κάποιοι Κομπλεξάρας με μικρότερο iQ και απο της τζούλιας, η μήνυση του warmaster θα έρθει όπου νά'ναι, εγώ και ventic μιλάμε με δικηγόρο ^^ έμαθα μέχρι και τα στοιχεία του Mera anipsie :P
FighterBoss Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Αλβανοί με ψυχολογικά, δεν φτάνει που τους φιλοξενούμε στην Ελλάδα, σηκώνουν και ανάστημα λες και είναι κάποιοι Κομπλεξάρας με μικρότερο iQ και απο της τζούλιας, η μήνυση του warmaster θα έρθει όπου νά'ναι, εγώ και ventic μιλάμε με δικηγόρο ^^ έμαθα μέχρι και τα στοιχεία του wow
ExTrEmEDwarf Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 your title reminded me an account i've made for en spam topic long time ago http://maxcheaters.com/forum/index.php?action=profile;u=56342 ಠ_ಠ http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=73358.msg598860#msg598860 ̩̺̖̲̙͔̪͔͇͕̻̻͈͎͐ͨ̐ͪ̅ͬ̎̑͂̏̎ ̱̗̤͈̦̪̖͓̰̞̬̙ͤͫ͒̇͛̎̑̽͊̋͐ͨ̿̋ͧಠ͎̮̬͓̤̫̣͇͕̺̋ͩ̑͛̓̿̒̒̀͐ͧ̚̚ͅ_̫̯͇̇ͧͬͧͤ͊͒ͮ̓̐ͭ̍̓ͨͦ̒ͬͅಠ̯̯̝͇̣͖͚ͨ̇̿͒̒̒̌ͭ͂ ̮͚̫̭͇͈̦̫̱̱̂ͪ͛̓͑͆̾̍̑ͅͅ ͚̪͕̳̰̺̟͓͙ͨͪ͑̀ͩ̽ͮ
ExTrEmEDwarf Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 wow Η μαλακία είναι πως μένει κύπρο και δεν έχω γνωστούς εκεί. Χάθηκε να μένει κρήτη/αθήνα/λάρισσα/θεσσαλονίκη/κω/σαντορίνη/σκιάθο? ..
Recommended Posts