`Rοmeο Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 hi. τι παραπληγικό και καρκινιάρικο όνομα είναι αυτό; e3alo?
ExTrEmEDwarf Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 14 karma δεν ειχες; ??? @ed ειναι συγκεκριμενα PC απο SoftLayer που γινονται τα attacks δεν γινεται να γινουν γενικα block? softlayer? δώσε μου ip και τα στέλνω όλα range ban, μην σου πω ότι θα στείλω όλη την χώρα (Στην αλβανία δεν είναι?)
`Rοmeο Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Tsixlofouskas Pio einai to name sou ston exile? mastixa
Soula Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Tsixlofouskas Pio einai to name sou ston exile? SqueeZ xD aurio 9a bw 3ana gt iem apo notebook ;) mastixa oust!! :P
Reptant_ Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 softlayer? δώσε μου ip και τα στέλνω όλα range ban, μην σου πω ότι θα στείλω όλη την χώρα (Στην αλβανία δεν είναι?) ΙΡ δεν ξερω λογικα θα ειναι dynamic o Maxtor θα ξερει,αφου εχει τα logs αν και δεν νομιζω να λεει ψεματα για τα pc..οπως φαινεται δεν θα μπορουσε να γινει block σε εκεινα τα pc,ή σε ολη την softlayer?
ExTrEmEDwarf Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 re8umno ine konta? 1 ώρα δρόμος με λεωφορείο. Αν κατεβείς κάτω στο ηράκλειο, πες το να ξέρω ημερομηνίες γιατί έχω κανονίσει να πάω σαντορίνη, κω, και χρυσή (Το νησάκι απο κάτω απο την κρήτη) :P
ExTrEmEDwarf Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 donaltelo ότι έχεις να πεις γράφε το κατευθείαν, γιατί στα μηνύματα έχω delay και βαριέμαι να τα απαντάω.
`Rοmeο Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 donaltelo ότι έχεις να πεις γράφε το κατευθείαν, γιατί στα μηνύματα έχω delay και βαριέμαι να τα απαντάω. ok m y love xD glipsimo :PPPPPPPPPPPPPPP :D
ExTrEmEDwarf Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 ΙΡ δεν ξερω λογικα θα ειναι dynamic o Maxtor θα ξερει,αφου εχει τα logs αν και δεν νομιζω να λεει ψεματα για τα pc..οπως φαινεται δεν θα μπορουσε να γινει block σε εκεινα τα pc,ή σε ολη την softlayer? απο softlayer βαράει σίγουρα;
Recommended Posts