Blane Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ψήνεται κανείς να μου καθαρίσει το σπίτι? Βαριέμαι -.-"
Finitο Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ψήνεται κανείς να μου καθαρίσει το σπίτι? Βαριέμαι -.-" O Κώστας ^^
ExTrEmEDwarf Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Ψήνεται κανείς να μου καθαρίσει το σπίτι? Βαριέμαι -.-" Άσε και έχουμε ένα θέμα εδώ με το καθάρισμα xD
Blane Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Άσε και έχουμε ένα θέμα εδώ με το καθάρισμα xD ? o.O
ExTrEmEDwarf Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 ? o.O Άσε :P Τελευταία πηγαίνω και μένω σε ενός συμμαθητή μου απο την σχολή και κάθομαι σπίτι του μέχρι το πρωί, γενικά μαζεύεται κόσμος στο σπίτι του. Και κάθε μέρα όταν φεύγουν οι άλλοι το αφήνουν πουτάνα και έχει γίνει θέμα με την καθαριότητα :s Πάντως μία γειτόνισσα που γνωρίσαμε το έχει καθαρίσει αρκετές φορές, να ναι καλά xD
Blane Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Άσε :P Τελευταία πηγαίνω και μένω σε ενός συμμαθητή μου απο την σχολή και κάθομαι σπίτι του μέχρι το πρωί, γενικά μαζεύεται κόσμος στο σπίτι του. Και κάθε μέρα όταν φεύγουν οι άλλοι το αφήνουν πουτάνα και έχει γίνει θέμα με την καθαριότητα :s Πάντως μία γειτόνισσα που γνωρίσαμε το έχει καθαρίσει αρκετές φορές, να ναι καλά xD Το τηλ της γειτόνισσας επειγόντως!
ExTrEmEDwarf Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Το τηλ της γειτόνισσας επειγόντως! χαχα διαβάζει οικονομία γιατί δίνει αύριο
Smok3BoY Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Άσε και έχουμε ένα θέμα εδώ με το καθάρισμα xD ? o.O Ε να μωρε χθες ειδα τον Bro του μικη μαουσ(τ) τον πατερα του πινγκι και το σοι του μπρεϊν α ηταν και ο ρατατουλις με τιν παρεα του
Blane Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 χαχα διαβάζει οικονομία γιατί δίνει αύριο Και 'γω δίνω Αγγλικά, αλλά επίσης αύριο βράδυ ταξιδεύω... :/
ExTrEmEDwarf Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Και 'γω δίνω Αγγλικά, αλλά επίσης αύριο βράδυ ταξιδεύω... :/ =/ Καλο ταξίδι
ExTrEmEDwarf Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 ΑΥΡΙΟ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΦΟΥΚΑΚΗ....ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ ΤΗΣ ΧΑΝΙΩΠΟΡΤΑΣ @Blane Τώρα βρήκες :P έφυγα γιατί με περιμένουν xD
Recommended Posts