Reptant_ Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 I searched for most of them,i found over 10 links in google for each downloaded only one http://templates4share.com/vector/84-colorful-abstract-vector-backgrounds-28.html aka Colorful Abstract Vector Backgrounds 28 -> http://www.megaupload.com/?d=GIY5QM7J anyway ρε πλάκα μου κάνεις? εκτός απο το ότι δεν κάνεις edit το πόστ σου στα lock & wrong section topics και κάνεις όλο καινούργια πόστς,δεν υπάρχει τόπικ εκεί που να μην έχεις μιλήσει. κανω μονο οταν χρειαζεται οταν περνανε 2 ωρες+ + οτι κανω ρεπορτ απο τον Ιουλιο συνεχεια
WeirdSituation Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Όλα τα σ' αγαπώ που έχουν ειπωθεί θέλω να σου τα πω όμως δεν φτάνει μια ζωή Όλα τα σ' αγαπώ που γράφτηκαν παντού εσένα όταν κοιτώ περνάνε όλα απ' το νου Όλα τα σ' αγαπώ αξίζεις να σ'τα πω αξίζεις να τα έχεις από μένα φυλαχτό Όλα τα σ' αγαπώ που ακούστηκαν στη γη αξίζεις και πιστεύω πως για σένα τα 'χουν πει Όλα τα σ' αγαπώ καινούρια και παλιά στα χείλη μου κρατώ να μου τα πάρεις με φιλιά Όλα τα σ' αγαπώ σε γλώσσες χίλιες δυο όλα σου τα χρωστώ γιατί με κάνεις να τα ζω Όλα τα σ' αγαπώ αξίζεις να σ'τα πω αξίζεις να τα έχεις από μένα φυλαχτό Όλα τα σ' αγαπώ που ακούστηκαν στη γη αξίζεις και πιστεύω πως για σένα τα 'χουν πει
Fanky Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 φινίτο άμα σου δείξω ένα τόπικ στο report section που έχεις 10 ποστ +- που είναι full of spam?.
Reptant_ Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 φινίτο άμα σου δείξω ένα τόπικ στο report section που έχεις 10 ποστ +- που είναι full of spam?. Και παλι μενγκ εχω πανω απο 700 καθαρα
Fanky Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 ναί δεν είμαι κανείς όχι, αφου δεν ξέρεις τι είναι το edit post.
Reptant_ Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Μια περιοδο μπορει να εκανα και 10 edit σε ενα ποστ αλλα ρωτησα Erol και μου ειπε κανε νεο ποστ αν θες
Fanky Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Μια περιοδο μπορει να εκανα και 10 edit σε ενα ποστ αλλα ρωτησα Erol και μου ειπε κανε νεο ποστ αν θες ομγ ο μαλάκας ο weird εμένα μου είπε να κάνω εδιτ,ομγ χαζός είναι μλκά ο παράξενος. Fanky mpes skype είμαι από λάπτοπ και δεν το έχω τώρα.
WeirdSituation Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 ομγ ο μαλάκας ο weird εμένα μου είπε να κάνω εδιτ,ομγ χαζός είναι μλκά ο παράξενος. κάρμα ήθελες λέει;
Reptant_ Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Κανε ρε,αλλα οχι ποστ καθε 2 λεπτα,πχ κανε οταν εχει περασει κανα μισαωρο
LordNicolaS Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Finito ftiakse skype kai ela mazi mas klisi
Reptant_ Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Στο Skype βαριεμαι να μιλαω επειτα δεν θυμαμαι καν το acc ::) αν το θυμαται ο ED
Recommended Posts