JiZ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ρε γιατί μας γαμας τα νεύρα?έχουνε τα δικάς μας έχουμε και εσένα. Εσυ καταρχας μορε μαλακα που κολλας ? Απλα πεταχτηκες με ενα Quote και εδωσες το παρον .. ο "μαγκα" . ε τότε σταρχίδια μας τι λες, τι κάνεις, τι σε νοιάζει και γενικά για σένα. Δεν ξερω ισως να φταιει και το χρωμα που εχεις , σε εκανε πολυ Weird AllMighty η τουλαχιστον ετσι θες ....
ProJecT Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ειναι καλος; Αξιζει τα λεφτα του; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301784
Fanky Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ρε ανθρωπε μου , ποιος μιλισε για ποιο πολυ σπαμ ? Απλα μιλισα για την γαμημενη διαφορα του πριν με το τωρα ... Σταματηστε να νομιζετε οτι μιλωντας ετσι κατα καποιο τροπο "με ταπωνετε" η τι στον πουτσο νομιζεται .. Ελεος ναι ρε,άλλη όρεξη δεν είχαμε,απο το να σε ταπώσουμε.
WeirdSituation Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Δεν ξερω ισως να φταιει και το χρωμα που εχεις , σε εκανε πολυ Weird AllMighty η τουλαχιστον ετσι θες .... μας τα παν και άλλοι, δεν πείθεις.
FighterBoss Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ποιος ειναι αυτος? ένας,που κάποτε παλιά είχε φτιάξει ένα από τα καθημερινά φέιλ φόρουμ .smfnewblalbal i know everything for everyone ;o
JiZ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Εσυ την ξερουμε την διαφορα Εισαι εκτος θεματος αγορινα ..... Σου ειπα εγω ποτε "που ειστε ρε παιδια ΘΕΛΩ κιαλλο σπαμ " Ανεφερα απλα το οτι ειναι πολυ ψοφιο , χωρις να ενοω οτι το θελω ζωντανό.Τωρα το τι καταλαβες εσυ να πω οτι με νοιαζει ? ΔΕΝ.
Reptant_ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ειναι καλος; Αξιζει τα λεφτα του; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301784 y
Reptant_ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Εισαι εκτος θεματος αγορινα ..... Σου ειπα εγω ποτε "που ειστε ρε παιδια ΘΕΛΩ κιαλλο σπαμ " Ανεφερα απλα το οτι ειναι πολυ ψοφιο , χωρις να ενοω οτι το θελω ζωντανό.Τωρα το τι καταλαβες εσυ να πω οτι με νοιαζει ? ΔΕΝ. Το ανεφερες 15 φορες ως τωρα,αρα υποθετω καπου κολας και σε νοιαζει,ή εισαι ενας απο το GP και νιωθεις περηφανος τωρα
JiZ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ένας,που κάποτε παλιά είχε φτιάξει ένα από τα καθημερινά φέιλ φόρουμ .smfnewblalbal i know everything for everyone ;o Φειλ ξεφειλ εσυ ζητουσες να γινεις σταφφερ ομως , χαχα. μας τα παν και άλλοι, δεν πείθεις. Ελα μορε μαλακα μεταξυ μας , τι να πεισω πλακα μου κανεις ? το πραμα κανει μπαμ!
Nicolás™ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 αφου δεν σου αρεσει γιατι δεν μας αδειαζεις την γωνια? :)
JiZ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Το ανεφερες 15 φορες ως τωρα,αρα υποθετω καπου κολας και σε νοιαζει,ή εισαι ενας απο το GP και νιωθεις περηφανος τωρα Ποιος το γαμαει το gp ρε , Δεν εκανα τον κοπο ουτε καν να κατσω εκει .... Μιας και το αναφερεις μηπως εσυ εισαι κρυφος θαυμαστης?
WeirdSituation Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ.
Fanky Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Φειλ ξεφειλ εσυ ζητουσες να γινεις σταφφερ ομως , χαχα. ήτανε,αυτό έχει σημασία Ελα μορε μαλακα μεταξυ μας , τι να πεισω πλακα μου κανεις ? το πραμα κανει μπαμ! έπισες
FighterBoss Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Φειλ ξεφειλ εσυ ζητουσες να γινεις σταφφερ ομως , χαχα. εγώ;χααχαχ
Reptant_ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ποιος το γαμαει το gp ρε , Δεν εκανα τον κοπο ουτε καν να κατσω εκει .... Μιας και το αναφερεις μηπως εσυ εισαι κρυφος θαυμαστης? Πες που πιο ειναι το προβλημα σου σου ειπαμε ναι το spam επεσε γιατι φυγαν 5-6 ατομα που σπαμμαραν τι θες παραπανω τωρα;
Recommended Posts