mg13gr Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Βγαινω :@ ... Τα λεμε :( .. Καλη πρωτοχρονια να εχετε ΓΙΟΥ ΤΟΥ είμαι με το sub acc που εχει καλυτερο elo αν δεν παιζουμε ranked δεν μπαίνω.τα normals δεν προσφέρουν κάτι πια. ΡΕ ΑΝΑΠΗΡΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΩ ΜΠΕΚ (ΑΦΚ) ΡΕ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
Lineage ][ Fort Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 AD eve > AP eve χωρίς πλάκα me tpt omws... dn exie tpt i evelynn apo AD... Mono i ulti tis...
xTsili Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 τα normals δεν προσφερουν τίποτα. μονο για 5-6 games καθε φορα που παιρνεις new champ ΡΕ ΑΝΑΠΗΡΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ. no way mans.εγω ο εμπειρος δεν παιζω για "χαβαλε"
WeirdSituation Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ΡΕ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. εσύ ο δσ και ο βάζελος μαζί κοιμάστε; έχετε τα ίδια όνειρα πάντως.
xTsili Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 εσύ ο δσ και ο βάζελος μαζί κοιμάστε; έχετε τα ίδια όνειρα πάντως. ποια απτις δυο μανες? αφτη που σε γεννησε (που πηδηξα εγω) η την αλλη που σε υιοθέτησε?
mg13gr Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ΕΓΩ ΒΑΣΙΛΗΣ DS 7TH ABNORMAL ΜΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΡΕΕ
⚡️Vergil Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 τα normals δεν προσφερουν τίποτα. μονο για 5-6 games καθε φορα που παιρνεις new champ μα ρε μαλάκα μου ήρθε να σπάσω το πληκτρολόγιο. μπένω μετά απο 2-3 βδομάδες lol,και παίζω με ezreal mid. τα πάω μια χαρά (3-4 kills 0 deaths) και αποφασίζει ο kennen μας να κάνει gank. του πατάω ένα έμπειρο ks και εκεί που είχαμε σίγουρη νίκη άρχισε να κλέει και να feedarei τους αντιπάλους και χάσαμε.
WeirdSituation Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ΕΓΩ ΒΑΣΙΛΗΣ DS 7TH ABNORMAL ΜΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΡΕΕ έχουν πάρτυ στα ορφανοτροφεία; γτφ!
xTsili Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 μα ρε μαλάκα μου ήρθε να σπάσω το πληκτρολόγιο. μπένω μετά απο 2-3 βδομάδες lol,και παίζω με ezreal mid. τα πάω μια χαρά (3-4 kills 0 deaths) και αποφασίζει ο kennen μας να κάνει gank. του πατάω ένα έμπειρο ks και εκεί που είχαμε σίγουρη νίκη άρχισε να κλέει και να feedarei τους αντιπάλους και χάσαμε. normal ftw. who cares αν χασεις? στα @@ σου τελειως. ενω στο ranked ειναι ΕΝΑ ΤΟΝΟ πιο σοβαροι οχι τελειως αλλα λιγο πιο πολυ.
Reptant_ Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Δεν εχω ΛΟΛ στο pc έχουν πάρτυ στα ορφανοτροφεία; γτφ! ON THE XIΛ,ΣΕΡΤΣ
⚡️Vergil Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 vergil tha bis lol? enan theloume θα έχω επισκέψεις σε λίγο,και έχω ήδη 140 leave ;p
Recommended Posts