Serus Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Τρία επιχειρήματα για το ότι ο Χριστός ήταν Μαύρος: -Αποκαλούσε όλον τον κόσμο ‘αδέλφια’ του -Δεν είχε σταθερή διεύθυνση -Κανένας δεν τον προσλάμβανε Και τέλος… η απόδειξη ότι ο Χριστός ήταν Έλληνας -Δούλευε στο μαγαζί του πατέρα του -Έμενε σπίτι του μέχρι τα 33 του -Ήταν πεπεισμένος ότι η μητέρα του ήταν παρθένα -Η μητέρα του ήταν σίγουρη ότι ο γιος της ήταν θεός!!!
MasterDisaster Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Δεν ξερω δεν ξυπησα ειχε κλειδια :). Τα ειχε δωσει η μανα μου!Μπα 50 κατι χρονων ειναι. Αλλα κρατιεται σαν 35αρα :) μομ γιου λάικ του φακ!
Panic* Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Μια μέρα ο Θεός και ο Αδάμ συζητούσαν. Ρωτάει λοιπόν ο Αδάμ τον Θεό. - "Γιατί έκανες την Εύα τόσο απαλή και και τρυφερή;" - "Για να την θέλεις". Ξαναρωτάει ο Αδάμ τον Θεό. - "Γιατί έκανες την Εύα τόσο ελκυστική;" - "Για να την θέλεις" απαντάει ο Θεός. Μετά από λίγο ξαναρωτάει ο Αδάμ τον Θεό, - "Γιατί έκανες την Εύα τόσο ηλίθια;" - "Για να σε θέλει απαντάει ο Θεός..." Μπαίνει μια γυναίκα με το παιδί της σε ένα ταξί. Καθώς περνάνε από τη Συγγρού λέει το μικρό το κοριτσάκι. - "Μαμά,τι είναι όλες αυτές εδώ οι γυναίκες που είναι έντονα βαμμένες και τα ρούχα τους είναι πολύ μικρά;" - "Είναι γυναίκες που περιμένουν να σχολάσουν οι άντρες τους παιδί μου." Ξαφνικά πετάγεται ο ταξιτζής και λέει: - "Τι λες ρε, πουτάνες είναι!" Για δυο λεπτά δε μιλάει κανένας. Ξαφνικά ρωτάει το κοριτσάκι, - "Μαμά, οι πουτάνες κάνουν παιδιά;" - "Φυσικά παιδί μου, από που νομίζεις βγαίνουν οι ταξιτζήδες;!!!"
A Tout Le Monde Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 3 Guys are in a cafe The first guy says "I have the smallest arm in the world" The second guy says I have the smallest head in the world" The third guy says I have the smallest dick in the world" They all go to the Guinness Book of World records The first guy comes back and says I really have the smallest arm in the world The seconds guy returns and says I have the smallest head in the world The third guy comes back and angrily says WHO THE FUCK IS JUSTIN BIEBER
`Vaxil Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Επειδη τον ειπα καραγκιοζη γιαυτο εφαγα ντεκαρμα. ΧΑΧΑΑΧΑ Τέσπα. Εγώ δεν πιστεύω πως είναι λόγος για ντικάρμα. σιγά μωρή λουλού. Οι αλήθειες να λέγοντε , ανυπότακτε. Go kill Lucy now.
MasterDisaster Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 βρε δε γαμιέστε;Πάω να παίξω Assassin's creed. Φινίτο το νου σου. Μην έρθω και σε δω +200 ποστς,τη γάμησες!
`Vaxil Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 FUUuUUUu O adrfos m arxizei aion. Kai 8a ftia3ei eleos sin o AXRISTOS
Phoenix4 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 FUUuUUUu O adrfos m arxizei aion. Kai 8a ftia3ei eleos sin o AXRISTOS Γιατί δεν χαίρεσαι ρε μαλάκα ; Free AP.
A Tout Le Monde Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 βρε δε γαμιέστε;Πάω να παίξω Assassin's creed. Φινίτο το νου σου. Μην έρθω και σε δω +200 ποστς,τη γάμησες! 1,2,brotherhood ?
Serus Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 http://pswnio.gr/archives/10375 Thelei tharros gia na to kaneis auto..
`Vaxil Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Γιατί δεν χαίρεσαι ρε μαλάκα ; Free AP. Δεν γίνεται. Είναι 4 χρόνια μεγαλύτερος μου , και άμα τον σκοτώσω θα με κυνηγάει μέσα στο σπίτι. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ , ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ ΝΟΥΥΥΥ
Phoenix4 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 http://pswnio.gr/archives/10375 Thelei tharros gia na to kaneis auto.. Έχει αρχίδια ο τύπος μπράβο του , χαίρομαι που σιγά σιγά ξυπνάει ο κόσμος
Reptant_ Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Καλημερα Τι event εγινε χθες λολ δεν καταλαβα βρε δε γαμιέστε;Πάω να παίξω Assassin's creed. Φινίτο το νου σου. Μην έρθω και σε δω +200 ποστς,τη γάμησες! Εχω σταματησει να σπαμμαρω 3 μερες ουτε 100 ποστ δεν εχω
Recommended Posts