MasterDisaster Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕΕΕΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΕΕΕΕΕΕ!ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ,ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΛΑΑ!Κ'ΟΛΟΙ ΈΧΕΤΕ ΓΑΥΡΟ ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΥΓ:Κογιότ κάνω νέο Ολυμπιακό τόπικ,ή μας ξεκλειδώνεις το παλιό;Θα είμαστε καλά παιδιά! Εγγυάται ο WRD!
ExTrEmEDwarf Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕΕΕΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΕΕΕΕΕΕ!ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ,ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΛΑΑ!Κ'ΟΛΟΙ ΈΧΕΤΕ ΓΑΥΡΟ ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΥΓ:Κογιότ κάνω νέο Ολυμπιακό τόπικ,ή μας ξεκλειδώνεις το παλιό;Θα είμαστε καλά παιδιά! Εγγυάται ο WRD! Ρίχνεις 2 φορές στην σειρά μάνες και μετά λες να σου κάνει unlock το ολυμπιακό τοπικ, οιμέ.
WorldmaniA Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕΕΕΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΕΕΕΕΕΕ!ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ,ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΛΑΑ!Κ'ΟΛΟΙ ΈΧΕΤΕ ΓΑΥΡΟ ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΥΓ:Κογιότ κάνω νέο Ολυμπιακό τόπικ,ή μας ξεκλειδώνεις το παλιό;Θα είμαστε καλά παιδιά! Εγγυάται ο WRD! klain vlk
MasterDisaster Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ρίχνεις 2 φορές στην σειρά μάνες και μετά λες να σου κάνει unlock το ολυμπιακό τοπικ, οιμέ. ρε κώστα,αφού όλοι οι κόμπλες έχουν πάρει πόδι!Αν ο βάζελος πχ,μου έγραφε ένα τέτοιο σύνθημα θα απάνταγα με ολυμπιακό σύνθημα,και ξέρω τον Βασίλη αλλιώς δε θα το έκανα. Πάνε κάνε unlock τώρα <3
Phoenix4 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 σου έχω ξαναπεί..απάντα με μία λέξη..όλα τα άλλα περιττά >.> Δεν είναι περιττά από την στιγμή που άμα δεν βάλω όλες τις λέξεις δεν θα εκλάβεις σωστά το νόημα και αφού έτσι αποστομώνω τον χρήστη στον οποίο δίνω την απάντηση μου !
Vazelos Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕΕΕΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΕΕΕΕΕΕ!ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ,ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΛΑΑ!Κ'ΟΛΟΙ ΈΧΕΤΕ ΓΑΥΡΟ ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΥΓ:Κογιότ κάνω νέο Ολυμπιακό τόπικ,ή μας ξεκλειδώνεις το παλιό;Θα είμαστε καλά παιδιά! Εγγυάται ο WRD! Καναπέ και τα παιδιά σας.
MasterDisaster Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 ρε κώστα,αφού όλοι οι κόμπλες έχουν πάρει πόδι!Αν ο βάζελος πχ,μου έγραφε ένα τέτοιο σύνθημα θα απάνταγα με ολυμπιακό σύνθημα,και ξέρω τον Βασίλη αλλιώς δε θα το έκανα. Πάνε κάνε unlock τώρα <3 Γιατί μπαν ο worldmania?
Coyote™ Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 To παλιό unlock δεν γίνεται, και όσο για καινούριο δεν είμαι ο μόνος που θα κρίνει αν πρέπει να δημιουργηθεί. Είναι και άλλοι 3 με αυτό το βαθύ μπλε χρώμα στο forum.
Reptant_ Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ενα οπλο που δεν ξερουν πολυ,και ειναι bugged σε 90% των Java exploit ή general disc ?
MasterDisaster Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 To παλιό unlock δεν γίνεται, και όσο για καινούριο δεν είμαι ο μόνος που θα κρίνει αν πρέπει να δημιουργηθεί. Είναι και άλλοι 3 με αυτό το βαθύ μπλε χρώμα στο forum. με βάζετε conv στο μσν 2 λεπτά να σας μιλήσω;
Vazelos Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 ΟΛΑ ΤΑ REGULAR MEMBER ΕΚΤΟΣ 1-2 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΝΝΕD!!! ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!
Liεo Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Γιατί μπαν ο worldmania? gt ime o ventic :D ΟΛΑ ΤΑ REGULAR MEMBER ΕΚΤΟΣ 1-2 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΝΝΕD!!! ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ! woot ELA COYO BAN ME PALI :)
MasterDisaster Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 gt ime o ventic :D και γιατί σε κάνουν μπαν;
ExTrEmEDwarf Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Ενα οπλο που δεν ξερουν πολυ,και ειναι bugged σε 90% των Java exploit ή general disc ? τα no grade spear & dagger που έχουν 10k p attack?
Recommended Posts