Sick Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Guys έχω πρόβλημα με το MySQL,τα κάνω όλα οκ βάζω κοδικό και έχω όλο μπλέ ticks Αλλά όταν πάω στο Navicat φτιάχνω MySQL connection localhost και τα λοιπά και κάνω check connection μου βγαίνει error.. Μετά έχω πρόβλημα και στο RegisterGameServer με το που το ανοίγω κλείνει Όποιος ξέρει τι γίνεται και τι μπορώ να κάνω ας απαντήσει... Thnx προκταβολικά
0 'Baggos' Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Guys έχω πρόβλημα με το MySQL,τα κάνω όλα οκ βάζω κοδικό και έχω όλο μπλέ ticks Αλλά όταν πάω στο Navicat φτιάχνω MySQL connection localhost και τα λοιπά και κάνω check connection μου βγαίνει error.. Μετά έχω πρόβλημα και στο RegisterGameServer με το που το ανοίγω κλείνει Όποιος ξέρει τι γίνεται και τι μπορώ να κάνω ας απαντήσει... Thnx προκταβολικά Το RegisterGameServer λογικό να κλείνει αφού έχεις error στο Navicat. Μήπως έκανες απεγκατάσταση το Mysql που είχες?
0 Sick Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Το RegisterGameServer λογικό να κλείνει αφού έχεις error στο Navicat. Μήπως έκανες απεγκατάσταση το Mysql που είχες? Ναι είχα ένα και το έκανα απεγκατάσταση για να βάλω κοδικό
0 'Baggos' Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Ναι είχα ένα και το έκανα απεγκατάσταση για να βάλω κοδικό Είπες πως όλα Οκ με Mysql έτσι? Κάνε απεγκατάσταση το Navicat και ξανά εγκατάσταση και θα είσαι Οκ!
0 Sick Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Είπες πως όλα Οκ με Mysql έτσι? Κάνε απεγκατάσταση το Navicat και ξανά εγκατάσταση και θα είσαι Οκ! Οκ φίλε μου ευχαριστώ πολύ αν συνεχίζει να έχει πρόβλημα να σου στήλω PM; Κάποιος να lockαρει το τόπικ,ty
0 Furiosus Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Κάποιος να lockαρει το τόπικ,ty k, Locked.
Question
Sick
Guys έχω πρόβλημα με το MySQL,τα κάνω όλα οκ βάζω κοδικό και έχω όλο μπλέ ticks
Αλλά όταν πάω στο Navicat φτιάχνω MySQL connection localhost και τα λοιπά και κάνω check connection μου βγαίνει error..
Μετά έχω πρόβλημα και στο RegisterGameServer με το που το ανοίγω κλείνει
Όποιος ξέρει τι γίνεται και τι μπορώ να κάνω ας απαντήσει...
Thnx προκταβολικά
6 answers to this question
Recommended Posts