ansmc Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Τσακαλια γει σας, θα ηθελα να ρωτισω το εξης εχει κανεις τα svn απο l2j free freya η epilogue?.Εψαξα στο forum του l2j free αλλα δεν τα βρηκα. Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας!
0 MixMasteR Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Τσακαλια γει σας, θα ηθελα να ρωτισω το εξης εχει κανεις τα svn απο l2j free freya η epilogue?.Εψαξα στο forum του l2j free αλλα δεν τα βρηκα. Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας! Είσαι 100% σίγουρος ότι δεν βρήκες τίποτα? Εγώ όμως είμαι 100% σίγουρος ότι δεν έκανες search. Kιώμος έκανα εγώ search και βρήκα αυτό.
0 ansmc Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Είσαι 100% σίγουρος ότι δεν βρήκες τίποτα? Εγώ όμως είμαι 100% σίγουρος ότι δεν έκανες search. Kιώμος έκανα εγώ search και βρήκα αυτό. Καταρχας φιλε μου εγω ειπα οτι εψαξα στο forum του l2j free και εκει δεν ειχε.Στο λινκ που μου δινεις δεν νομιζω οτι εχει l2j free freya η epilogue.
0 Reptant_ Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 http://svn.l2jfree.com/svn/l2j-free/trunk/
0 ansmc Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 http://svn.l2jfree.com/svn/l2j-free/trunk/ Ευχαριστω φιλε μου.Απο ποιο cronicle ειναι αυτο το svn?
0 MixMasteR Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Καταρχας φιλε μου εγω ειπα οτι εψαξα στο forum του l2j free και εκει δεν ειχε.Στο λινκ που μου δινεις δεν νομιζω οτι εχει l2j free freya η epilogue. Για δες τα τελευταία. Gracia Epilogue: SVN (Gameserver) SVN (Datapack) Timeline Website Forum Η μεγαλήτερη ίσως ομάδα που τώρα δουλεύει στο πιο καινούργιο client, εμπιστευτείτε την. SVN Timeline Forum Επίσης μια πολύ μεγάλη ομάδα που τώρα δουλεύει στο πιο καινούργιο client, θα χριαστείτε και maven για να κάνετε το compile. Freya: SVN (Gameserver) SVN (Datapack) Timeline Website Forum
0 MixMasteR Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 ο Rozdex φταει δεν εβαλε εικονα l2jfree Δεν έβαλε καν τις εικόνες τον cronicle.
Question
ansmc
Τσακαλια γει σας,
θα ηθελα να ρωτισω το εξης εχει κανεις τα svn απο l2j free freya η epilogue?.Εψαξα στο forum του l2j free αλλα δεν τα βρηκα.
Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας!
8 answers to this question
Recommended Posts