Jump to content

ansmc

Members
  • Posts

    133
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Everything posted by ansmc

  1. Οκ παίδες πιστεύω πως κατάλαβα τι παίζει με το κάθε μηχάνημα. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις συμβουλές σας. Ας το κλειδώσει κάποιος, request for lock.
  2. Φίλε σόρυ, αλλά ξέχασα να αναφέρω οτι το πρώτο μηχάνημα σε αντίθεση με τα άλλα δύο είναι Virtual Deticated server. Παίζει σημαντικό ρόλο αυτό; Και αν ναι πόσο;
  3. Mxc γεια σας, έχω βρει κάποια μηχανήματα για hosting και θα ήθελα να ρωτήσω πόσο κόσμο μπορούν να σηκώσουν και γενικότερα αν είναι καλά. Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και πείτε μου την γνώμη σας: cpu:ι7 950 ram: 4 GB HDD: 100 GB 100 mbps conection traffic unlimited ------------------------------------------------------ cpu: i5 760(4x2,8 ghz) ram: 16 GB HDD: 2 TB 100 mbps conection traffic unlimited. -------------------------------------------------- cpu: i7 2600 ram: 32 GB HDD: 6 TB 1 gbps conection traffic unlimited
  4. Δοκίμασα και τα 2 shops και σκίζουν, πιο πολύ μου άρεσε του Flash, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν μου άρεσε του NeverMore.
  5. Φίλε μου σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου, το πρόβλημα μου λύθηκε. Ας το κλειδώσει κάποιος- Request for lock.
  6. Φίλε θα μπορούσες να μου πεις που ακριβώς τα βάζω αυτά; [Συγνώμη αν σε πρήζω, αλλά είμαι newbie σε αυτά τα θέματα].
  7. Good share, nice looking armor and of course it's working 100%.
  8. Δεν έχω πρόβλημα με τα κουμπιά φίλε μου. Άμα μπορέσεις κάνε το.
  9. Ευχαριστώ πολυ φίλε και για τον χρόνο σου αλλά και για τον κόπο σου, να ΄σαι καλά.
  10. Δυστυχώς φίλε παραμένει το ίδιο, ακριβώς το ίδιο όμως και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
  11. MxC γειά σας, προσπαθώντας να φτιάξω ένα shop αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα που βλέπετε στην φωτογραφία: όπως θα καταλάβατε και από την φωτογραφία, το πρόβλημα μου είναι η στοίχιση των εικονιδίων. Αυτό που ήθελα εγώ, είναι τα εικονίδια να είναι όλα στην αριστερή πλευρά και το ένα κάτω από το άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς κάνω λάθος, γι' αυτό σας επισυνάπτω και το html για να δείτε που βρίσκετε το λάθος μου. Σας ευχαρισρώ εκ των προτέρων. <html> <body><br><center><table align=center> <tr><td><img width=32 height=32 src="icon.etc_alphabet_s_i00"></td><td><img width=32 height=32 src="icon.etc_alphabet_h_i00"></td><td><img width=32 height=32 src="icon.etc_alphabet_o_i00"></td><td><img width=32 height=32 src="icon.etc_alphabet_p_i00"></td></tr> </table></center> <br><br><br> <table> <tr> <td width=40><button action="bypass -h npc_%objectId%_multisell 9107" width=32 height=32 back="icon.accessary_blessed_necklace_i00" fore="icon.accessary_blessed_earing_i00"></td> <td width=220> <table> <tr><td>Jewels <font color=a1a1a1>Rb-Jewels</font></td></tr> <tr><td><font color=ae9977>Buy Rb Jewels</font></td></tr> </table> <table> <tr> <td width=40><button action="bypass -h npc_%objectId%_multisell 9108" width=32 height=32 back="icon.weapon_voodoo_doll_i01" fore="icon.weapon_voodoo_doll_i01"></td> <td width=220> <table> <tr><td>Tattoos <font color=a1a1a1>Custom Tattoos</font></td></tr> <tr><td><font color=ae9977>Buy Custom Tattoos</font></td></tr> <tr> <td width=40><button action="bypass -h npc_%objectId%_multisell 9109" width=32 height=32 back="icon.armor_t94_u_i00" fore="icon.armor_t94_u_i00"></td> <td width=220> <table> <tr><td>Custom Armors <font color=a1a1a1>Custom Armors</font></td></tr> <tr><td><font color=ae9977>Buy Custom Armors</font></td></tr> <tr> <td width=40><button action="bypass -h npc_%objectId%_multisell 9110" width=32 height=32 back="icon.vesper_cloack_i00" fore="icon.vesper_cloack_i00"></td> <td width=220> <table> <tr><td>Freya Cloacks <font color=a1a1a1>Freya Cloacks</font></td></tr> <tr><td><font color=ae9977>Buy Freya Cloacks</font></td></tr> </table>
  12. http://www.megaupload.com/?d=UX00192L link is dead bro, so reupload it please. Thanks for sharing, but there is no point if we cant downlaod your good gatekeeper.
  13. [Εντός θέματος] Πραγματικά εξαιρετική είδηση! [Κάπως εκτός θέματος] Όσο για αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει, θα σας εξηγήσω εγώ γιατί συμβαίνει αυτό. Στην Ελλάδα είναι κάτι σαν μόδα το να είσαι ή να το παίζεις: 1.αναρχικός-αριστερός(να καίς ελληνικές σημαίες, να υβρίζεις ως ναζιστές και φασίστες τους πατριώτες) 2. άθεος (να υβρίζεις τα Θεία, να υποστηρίζεις πως πέραν από εσένα δεν υπάρχει τίποτα άλλο) 3.ανιστόρητος (να λες οτι σου κατέβει στο κεφάλι σαν ιστορικό γεγονός π.χ περί ομοφυλοφιλίας για σπουδαίες προσωπικότητες της ιστορίας) 4.αγράμματος (να μην μπορείς καν να γράψεις στα ελληνικά και να σκέφτεσαι δεν γ@@@, γι' αυτό υπάρχουν τα greeklish 5.ψευτοανθρωπιστής (να υπερασπίζεσαι το δικαίωμα του λαθρομετανάστη και όχι του συμπατριώτη σου σε τέτοιο βαθμό που να καταντάει εθνική και κοινωνική μειοδοσία) Αυτά τα χαρακτηριστικά παρατηρούνται σε μεγάλο ποσοστό σε άτομα ηλικίας από 15-35 ετών. Κοινό βίωμα όλων αυτών των ανθρώπων είναι ένα, Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. Είτε αυτή έγινε από κάποιο, συγγενή, φίλο, γνωστό ,κομματικό στέλεχος, είτε απο την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Αυτά όσον αφορά τους δήθεν "ΕΛΛΗΝΕΣ" που έχουν το θράσος και την περίσσια βλακεία να δηλώσουν την αδιαφορία τους δια την εξεύρεση του τάφου του αεί παμμέγιστου Αλεξάνδρου, αποδεικνύοντας έτσι πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ. Υ.Γ για όποιον το διάβασε όλο: Ευχαριστώ για την υπομονή σου, ελπίζω να μην σε κούρασα και φυσικά ελπίζω να μην έχεις κανένα από τα αριθμημένα χαρακτηριστικά.
  14. Φίλε ευχαριστώ πολύ. Έλυσα το προβλημά μου, να 'σαι καλά. Request for lock.
  15. Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά και πάλι έτσι μου το δείχνει. Έσβηα τοο center που μου δείχνεις με κόκκινο, αποθήκευσα το html αλλά και πάλι τζίφος....:s
  16. MxC γειά σας! Ξεκίνησα να φτιάχνω το πρώτο μου Npc (ένα απλό shop που πουλάει Rb Jewls και Tattoos) και όλα πήγαιναν καλά, ώσπου όταν τελείωσα με το Npc και μπήκα στον server να το τσεκάρω, είδα πως υπάρχει πρόβλημα. Σας δείχνω και την φωτογραφία για να καταλάβετε καλύτερα τι εννοώ. Απο οτι βλέπετε και στην φωτογραφία, το πρόβλημα μου είναι οτι το ένα εικονίδιο απο τα Jewels είναι τελείως αριστερά, ενώ το άλλο εικονίδιο απο τα Tattoos είναι δεξιά. Εγώ θέλω να είναι και το δεύτερο εικονίδιο στην ίδια ακριβώς θέση που είναι και το πρώτο. Δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος, αλλά υποψιάζομαι οτι μάλλον το λάθος μου θα βρίσκεται στο html του Shop, γι' αυτό σας παραθέτω και το html. <html> <body><br><center><table align=center> <tr><td><img width=32 height=32 src="icon.etc_alphabet_s_i00"></td><td><img width=32 height=32 src="icon.etc_alphabet_h_i00"></td><td><img width=32 height=32 src="icon.etc_alphabet_o_i00"></td><td><img width=32 height=32 src="icon.etc_alphabet_p_i00"></td></tr> </table></center> <br><br><br> <table> <tr> <td width=40><button action="bypass -h npc_%objectId%_multisell 9107" width=32 height=32 back="icon.accessary_blessed_necklace_i00" fore="icon.accessary_blessed_earing_i00"></td> <td width=220> <table> <tr><td>Jewels <font color=a1a1a1>Rb-Jewels</font></td></tr> <tr><td><font color=ae9977>Buy Rb Jewels</font></td></tr> </table></center> <br><br><br> <table> <tr> <td width=40><button action="bypass -h npc_%objectId%_multisell 9108" width=32 height=32 back="icon.weapon_voodoo_doll_i01" fore="icon.weapon_voodoo_doll_i01"></td> <td width=220> <table> <tr><td>Tattoos <font color=a1a1a1>Custom Tattoos</font></td></tr> <tr><td><font color=ae9977>Buy Custom Tattoos</font></td></tr> </table>
  17. Man i checked your tattoos and i have a problem. When i look to my inventory, tattoo of Flame is named NoNameItem. I have this problem only with tattoo of Flame. Any idea why is that happening?
  18. Το πρόβλημα λύθηκε. Να ξέρετε όσοι έχετε το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή όσοι κάνετε edit κάποιο mob και για κάποιον λόγο αυτό δεν κουνιέται, ούτε τρέχει, η λύση είναι η εξής: αφήστε τον server ανοιχτό ώσπου να δείτε στο gameserver console να γράφει database updated successfully. Εγώ έτσι έλυσα το πρόβλημα. Request for lock.
  19. Έψαχνα και εγώ να τα βρώ μέσω Navicat τα mobs, αλλά δεν βρήκα κανένα table που να τα έχει μέσα...Μήπως ξέρεις που βρίσκονται; Το pack που έχω είναι L2J Freya.
  20. Τόσο σπάνιο είναι ρε παιδιά το πρόβλημα μου;; Βλέπω οτι κανείς δεν ξέρει την πιθανή αιτία...:s
  21. Με όλα φίλε μου....Το έχω τσεκάρει με άπειρα mob.
  22. Κανείς άλλος ρε παιδιά για το τι μπορεί να φταίει;;;
  23. Στο gameserver δεν μου βγάζει κάποιο error και το speed είτε τους το αφήσω ίδιο είτε το πειράξω πάλι ακίνητα μένουν.
×
×
  • Create New...