panaggg Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 1)Pws Mporo Na Sbisw To Quest Gia Hatchling/Strider/Wyrven? 2)Pws Mporo Na Fixaro To Bug Me To Force?An Bgalo Ola Ta Mob Apo To Primeval Kai To Skill Apo Tous Char Einai Kali Lusi? 3)Pws Na Kanw Tis Magies Tou Tyrant Na Tis Pataei Mono Me Fist? P.X First Fury? Quote
0 neokosmitis Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 gia to trito..tha pas Data/stat/skills tha vreis ena allo skill tou tyrant kai tha deis ekei kapou tha leei oti to xrisimipiei me enan type oplou..copy paste sto Fist Fury kai egine.. Quote
0 `Rοmeο Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 1)Pws Mporo Na Sbisw To Quest Gia Hatchling/Strider/Wyrven? 2)Pws Mporo Na Fixaro To Bug Me To Force?An Bgalo Ola Ta Mob Apo To Primeval Kai To Skill Apo Tous Char Einai Kali Lusi? 3)Pws Na Kanw Tis Magies Tou Tyrant Na Tis Pataei Mono Me Fist? P.X First Fury? 2)Pws Mporo Na Fixaro To Bug Me To Force?An Bgalo Ola Ta Mob Apo To Primeval Kai To Skill Apo Tous Char Einai Kali Lusi? To 2 To Skill Tha To Svisis Meso Navicat Skills table anigis kai tha to dis se kathe mob nmz dixni. Quote
0 panaggg Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 y,Ok Ta Quest Kserete Pws Ta Sbino? Quote
0 Akken Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Pas scripts.cfg opou ine gameserver/data/ vriskis t quest name k apla mesa sto file vazis mposta t # Quote
0 Fanky Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 2)Pws Mporo Na Fixaro To Bug Me To Force?An Bgalo Ola Ta Mob Apo To Primeval Kai To Skill Apo Tous Char Einai Kali Lusi? To 2 To Skill Tha To Svisis Meso Navicat Skills table anigis kai tha to dis se kathe mob nmz dixni. Για πιό λόγο χρειάζετε να σβίσεις ένα skill ολόκληρο από την DB ,όταν το bug υπάρχει ήδη Share,Ψάξε στο java section και θα το βρείς. Quote
Question
panaggg
1)Pws Mporo Na Sbisw To Quest Gia Hatchling/Strider/Wyrven?
2)Pws Mporo Na Fixaro To Bug Me To Force?An Bgalo Ola Ta Mob Apo To Primeval Kai To Skill Apo Tous Char Einai Kali Lusi?
3)Pws Na Kanw Tis Magies Tou Tyrant Na Tis Pataei Mono Me Fist? P.X First Fury?
5 answers to this question
Recommended Posts