HiddenBoy Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Egw xerw oti sta mac mono to litourgiko allazi! dld adikos kopos! kai sta pC mporoume na baloume linux ta opoia einai exisou kalitera litourgika... pedia esis pistebete oti ta vaio einai ta kalitera pC epidi einai ""SONY"" malakies i sony to kalitero p exi bgali einai to playstation... apo laptop einai a8lia osi eixan vaio to poli 2-3 xronia na exoun anteksi... se anti8esi me tis acer p antexi kai 7 xronia
ĐarkSlayer Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Egw xerw oti sta mac mono to litourgiko allazi! dld adikos kopos! kai sta pC mporoume na baloume linux ta opoia einai exisou kalitera litourgika... pedia esis pistebete oti ta vaio einai ta kalitera pC epidi einai ""SONY"" malakies i sony to kalitero p exi bgali einai to playstation... apo laptop einai a8lia osi eixan vaio to poli 2-3 xronia na exoun anteksi... se anti8esi me tis acer p antexi kai 7 xronia /fail oso afora ta mac ipes mlkia. episis dn leme oti ta vaio ine ta kltera epidi ine sony alla epidi ine trela spec poli elafria kai poli gamata
Hax0r Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 re iste xazoi i to pezete? kanis dn milai gia hardware oute gia operating systems milame gia pc specs nioste gmt Κατάλαβες τι έγραψες; Γιατί εμένα μου φαίνεται παράδοξο; Mac μόνο για επαγγελματικές δουλειές...
Reptant_ Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Egw xerw oti sta mac mono to litourgiko allazi! dld adikos kopos! kai sta pC mporoume na baloume linux ta opoia einai exisou kalitera litourgika... pedia esis pistebete oti ta vaio einai ta kalitera pC epidi einai ""SONY"" malakies i sony to kalitero p exi bgali einai to playstation... apo laptop einai a8lia osi eixan vaio to poli 2-3 xronia na exoun anteksi... se anti8esi me tis acer p antexi kai 7 xronia Και ενα σιδερενιο κουτι δεν σπαει επισης,αλλα δεν εχει καλα specs
HiddenBoy Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Mac μόνο για επαγγελματικές δουλειές... Simfono!
lexal Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Pedes gia na pareis Vaio proton prepei na eisai fragatos kai 2on prepei na 3ereis apo pc .. polloi dn 3eroun oute na anigoun to pc-laptop
ProJecT Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Undertand me? Go spam somewhere else, you don't gain posts here.
Recommended Posts