MixMasteR Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Για σας παιδιά. Χθες έκανα ένα format το laptop μου.Μετά το format έκανα install τα διαφορα προγράμματα που ήθελα και όλα ok.Αλλα μετά από 2-3 ώρες άρχισε να κάνει έναν παράξενο ήχο!Σαν τρακτέρ ένα πράγμα , και δεν σταματούσε. Σήμερα το πρωί που το ξανά άνοιξα πάλι ο ίδιος ήχος. Μήπως ξέρει κανεις τι να κάνω?
VeGe Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Σαν τρακτέρ ένα πράγμα , και δεν σταματούσε. Δες τη θετική πλευρά Χρησιμοποίησε το για οργώσεις το ιντερνετ.
BsCyB Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Για σας παιδιά. Χθες έκανα ένα format το laptop μου.Μετά το format έκανα install τα διαφορα προγράμματα που ήθελα και όλα ok.Αλλα μετά από 2-3 ώρες άρχισε να κάνει έναν παράξενο ήχο!Σαν τρακτέρ ένα πράγμα , και δεν σταματούσε. Σήμερα το πρωί που το ξανά άνοιξα πάλι ο ίδιος ήχος. Μήπως ξέρει κανεις τι να κάνω? mipos einai apo ton anemistira gt kai emena t palio laptop ekane kapos etsi kai telika eixe bei ligi skoni stn anemistira kai molis t ka8arisa itan ok
Jigsaw* Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 des ta anemistirakia γενικα οταν τα pc κανουν θορυβο φταινε τα ανεμιστηρακια (συνηθως)
WeirdSituation Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Δες τη θετική πλευρά Χρησιμοποίησε το για οργώσεις το ιντερνετ. άλλοι σερφάρουν, αυτός θα οργώσει.
HellRanger Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Δες τη θετική πλευρά Χρησιμοποίησε το για οργώσεις το ιντερνετ. AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA! Κλαίω από τα γέλια!! Πολύ πετυχημένο! Εμένα μια φορά το ανεμιστηράκι από το τροφοδοτικό κάτι είχε πάθει και έκανε σαν τρακτερ όπως λες και εσύ και την επόμενη μέρα το άλλαξα! Αλλά τώρα είναι laptop πού μπορεί να χτυπάει το ανεμιστηράκι;;
MixMasteR Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Στο laptop πως να καθαρίσω τα ανεμιστηράκια?
Salot Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Mia fora emena sto laptop m eixe bei ena autokolito sto anemistiraki gia kitakse mesa genika.
MixMasteR Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Ok παιδιά thanks! Σταμάτησε ο ήχος. Lock it.
Recommended Posts