MhtCeR™ Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Λέω να πάρω windows 7 ultimate αλλά δεν ξέρω αν παίζει το Lineage ][ λίγη βοήθεια; Όποιος ξέρει να μου πει αν παίζει και το CoD2 ας μου πει ;) Ευχαριστώ όλους (^_^) και ιδιαίτερα αυτον που 8α με βοιθήσει... NOTE: Συγνώμη για οποιοδήποτε ορθογραφικό λάθος... :)
Hax0r Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Να αγοράσεις τα Windows 7? Δεν πας καλά... Ναι, τρέχουν τα παιχνίδια που ανέφερες.
Apithanos Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Όλα τα παιχνίδια παίζουν, μην τολμήσεις να τα αγοράσεις, δώσε το 1/3 σε εμένα καλύτερα και σου δίνω σπασμένα ;D
Phoenix4 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 double fail 1)μην τα αγοράσεις τα win βρες τα σπασμένα , δηλαδή θα δώσεις 200 ευρώ ; οιμέ. 2)ε λες να μην παίζει ; άμα είναι να παίζει σε ένα λογισμικό τα windows θα είναι , χαζοί είναι να μην το κάνουν να έχει συμβατότητα και να χάνουν πελάτες ; <.< οπότε με λίγα λόγια βρες τα w7 cracked και παίζουν όλα.
MhtCeR™ Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 double fail 1)μην τα αγοράσεις τα win βρες τα σπασμένα , δηλαδή θα δώσεις 200 ευρώ ; οιμέ. 2)ε λες να μην παίζει ; άμα είναι να παίζει σε ένα λογισμικό τα windows θα είναι , χαζοί είναι να μην το κάνουν να έχει συμβατότητα και να χάνουν πελάτες ; <.< οπότε με λίγα λόγια βρες τα w7 cracked και παίζουν όλα. Να αγοράσεις τα Windows 7? Δεν πας καλά... Ναι, τρέχουν τα παιχνίδια που ανέφερες. Όλα τα παιχνίδια παίζουν, μην τολμήσεις να τα αγοράσεις, δώσε το 1/3 σε εμένα καλύτερα και σου δίνω σπασμένα ;D 8a sas zitousa na mou dwsete link alla... dn epitrepe to warez opote an kapios mpwrei na me help gt dn vrisko ta spasmena pm me i reply na tou stilw (panta) se pm to msn mou... EDITED: kai dn 3erw pws na ta kanw kai install :)
MhtCeR™ Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 *SOZ* yaa double post alla kati paizei kai den ginete edit... REQUEST FOR LOCK
Phoenix4 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Στο spam section είσαι , και 9999 ποστ στην σειρά κάνε , κανένα πρόβλημα ;p
MhtCeR™ Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 den exeis private gia lock edw? (sta post sou) oxi "/ mono stous allous
Recommended Posts