mynameisnio Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Pisteuo pos exis kani kai kali doulia kai mpravo s alla den mas exis pi pio einai to pass apo to server.rar arxio p exis anebasi stin 4shared............. Auto m lipi emena.,....kai den katebazo apo alou gt thelo na akolouthiso tis odigies s....... ::) ::) ::) Gauto plz........to pass... A! to "Subject" psarotiko ine....... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :-* :-* :-* :-* :-* Telia doulia exis kani pantos !!!!!! Genikos to Site ine Super! Kai Grants gia to ...karma! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ;)
Anghel Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 mi spammaris dixos logo.... afto to ipa kai egw..... den to ipe se mena ....den to ipe ston ..allo ...gt kanis post kai si allou les tha sto pi? na soto pi nlla mi spammaris dixos logo.... afta ... (fxaristo gia tin efkeria...ithela na rikso kirigma...kai na parw post :p)
mynameisnio Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Prosekse! Den spamaro! Alla otan kanis mia doulia prepi na tin kanis olokliromena! etsi den ine???? ??? ??? ??? ??? An exi problima to arxio kai den dini to pass den exi simasia na diabasis to topic afou den mporis na xrisimopoiishs ta idia kritiria pou bazi autos! Kalista tha mporousa na katso na bro allou ta server files alla den thelo gt dini tis odigies simfona me auta! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
.::WaterKiller::. Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ok tha to dw ala otan girisw sto pc m to exw simiwmeno eimai Athina kai ama deis to profil m eimai apo serres se mia bdomada girizw os tote ipomoni!
Noble® Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 xaaaaaaxaaaaaaa sas thn efera!!! moved to spam k etc oute post phrate p to anaferate...!!!!!!!!! kales giortes :D :P
.::WaterKiller::. Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Episis efoson twra einai sto spam topic!!!!!! xaxaxaxaxax
mynameisnio Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 eleos re c! an to egrafes se mia paratirisoula den tha xriazotan na spamaro! tespa! perimenoume to pass ego kai poloi alloi fantazome!
fdLP. Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Lol apo to 2007 einai tin trela mou ti postares ... blepe imerominies -.- closed
Recommended Posts