Jump to content

mynameisnio

Members
  • Posts

    29
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About mynameisnio

Contact Methods

  • Website URL
    http://softbyme.page.tl

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Igoumenitsa
  • Interests
    ~~~The Matrix has you!~~~

mynameisnio's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. den iparxi periptosi gia bugs ston noobwars! eginan mia fora ston C1 tora pia oxi! pisteuo apo tous monous safe server....:P
  2. Its a good ""trick"" ::) ! But............ If i want to add much servers..but all servers have only hosts without systems!! What can i do? ???
  3. Kane edit to gmshop! kai bres kai alakse to id eki p grafi wyvern kai sbise to palio id kai bale to id toy wyvern! Aplo pisteuo! ;)
  4. Για σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω τι γνώμη έχετε για τον Server noobwars??? O οποίος είναι C4 ακόμα αλλα δουλεύει πολύ καλά σαν server χωρίς donate!(Τουλάχιστον έτσι λένε) [move]<http://l2.noobwars.gr>(Για όποιον θέλει να δεί)[/move] Πάντως έχει μεγάλη ιστορία ο συγγεκριμένος από C1 είναι ανοιχτός χωρίς wipe 3 χρόνια! Μπορεί να μ πει κάποιος όμως πως κρατιέται ένας τέτοιος server χωρίς donate? ??? ??? ??? ???
  5. Παιδιά έλεος δεν βρίσκω πουθενά τα server files.. Μήπως μπορεί να ανεβάσει κάποιος κάποιο LINK??? Και κάτι άλλο τα C4off server files είναι παράνομα? Τα c5-c6? Ευχαριστώ!
  6. why all is dead links? ??? ??? please upload c4 full pack again.. thnaks
  7. Και μίπως ξέρετε ποιό περίπου θα ήταν το traffic που θα είχε ένας l2 server με 500 περίπου άτομα???? (αυτό πρεπει να το ξέρω γιατί με ρώτησαν από την εταιρια που μου δίνουν τον hosting του server..
  8. Συγνώμη κιόλλας αλλά τη ενοίτε ότι είναι πιο δύσκολο develop??? Και μίπως ξέρετε ποιό περίπου θα ήταν το traffic που θα είχε ένας l2 server με 500 περίπου άτομα(αυτό πρεπει να το ξέρω γιατί με ρώτησαν από την εταιρια που μου δίνουν τον hosting του server.. Και γιατί ένας L2 OFF δεν έχει καθόλου lag από έναν l2j? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
  9. Για ποιόν λόγο πιστεύεις θα ήταν καλύτερα L2OFF? Πραγμάτικa δεν θα ήθελα να βάλω donation.... Άλλα αν τα πράγματα είναι έτσι όπως λές μάλλον πρέπει για θα δουλεύω για την ψυχή των chars.....:P
  10. Για σας.... :) Θέλω να σας κάνω κάποιες ερωτηησούλες μιας και δεν βρήκα την απάντηση σε κάποιο άλλο topic... Άν φτιάξω έναν server l2j.... Συμφέρει λέτε να τον έχω εγώ προσωπικά ή αν είναι καλύτερα να τον κάνω hosting σε κάποια εταιρία? Θα ήθελα να μάθω αν θα έφτανα και αν θα ήταν αρκετά περίπου 1Tbps traffic ανα μήνα για το l2 για περίπου 500 άτομα.... Άκομα θα ήθελα να ρωτήσω τη κέρδος έχει κάποιος που φτιάχνει ένα καλό server χωρίς lag kai με μεγάλη χωριτικότητα ατόμων.(χώρις donate φυσικά) ::) Τί λύσεις θα προτείνατε και φυσικά με τη κόστος αν γνωρίζει κάποιος... Και επίσης ακούσα κάτι για ενίσχυση χρηματική από ncsoft...ισχύει; Τι ακριβώς συμβαίνει? Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις σας......... ::) ::) Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.. ;) ;) ;)
×
×
  • Create New...