'Baggos' Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Καλησπέρα, έχω δει σε μερικούς server ανά 10 - 15 VOTES τους δίνει αυτόματα GIFT ( δώρο ) o server... Αυτό είναι με κάποιο Java Code ή μπαίνει κάπως αλλιώς? ( Και αν κάποιος έχει αυτό το Java Code πως θα γίνει να μου το δώσει? ) Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
0 'Baggos' Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 ΩΧ! Είναι για Donator αυτό το ποστ..... Μπορείς με μία φώτο να μου δείξεις τι λέει εκεί μέσα?
0 Justice Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 ΩΧ! Είναι για Donator αυτό το ποστ..... Μπορείς με μία φώτο να μου δείξεις τι λέει εκεί μέσα? Συγνώμη μα όχι. Πρέπει να είσαι donator για να το δείς και δεν έχει γίνει κάτι άλλο share.
0 'Baggos' Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Οκ, Έχω φίλο Donator και το κοιτάει τώρα! Είναι αυτό που ψάχνω! Ευχαριστώ για την Βοήθεια, Ας κλειδωθεί!
0 Justice Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Οκ, Έχω φίλο Donator και το κοιτάει τώρα! Είναι αυτό που ψάχνω! Ευχαριστώ για την Βοήθεια, Ας κλειδωθεί!
Question
'Baggos'
Καλησπέρα, έχω δει σε μερικούς server ανά 10 - 15 VOTES τους δίνει αυτόματα GIFT ( δώρο ) o server...
Αυτό είναι με κάποιο Java Code ή μπαίνει κάπως αλλιώς?
( Και αν κάποιος έχει αυτό το Java Code πως θα γίνει να μου το δώσει? )
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
5 answers to this question
Recommended Posts