RєVєnGeR^ Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Powered by Coach (ReVenGeR) Assistant Manager (Nikoloudos7) And all my fans of Ionikos (you will be) Ας αρχίσουμε λοιπόν , Κεφάλαιο Πρώτο ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ -Δεν υπάρχει σωτηρία για την ομάδα , ο υποβιβασμός του χρόνου είναι μονόδρομος. -Μα , με την νεα δοιήκηση όλα μπορούν να συμβούν. -@@ αν δεν έχεις και έναν καλό προπονητή δεν την βγάζεις καθαρή. -Άσε μας ρε εδώ δεν έχει να δώσει budget τι μου λές. -Εδώ έχεις ένα δίκιο. -Πέραν της πλάκας άκουσες πιόν πάνε να φέρουν ; -Ποιόν ; -Ένα καφενείο απο εδώ απο την περιοχή μας...Έναν Αντώνη Μα,κάτι -Τι λέει αχαχαχα και μετά θέλουν παραμονή στην Β' πάλι άδειο θα είνε το γήπεδο -Ο κόσμος θα κάνει ότι είναι να κάνει να είσαι σίγουρος , εξάλου δεν τον ξέρουμε και απο χθές αυτόν τον Αντώνη..Άπο όσο τον ξέρω , είχε ανεβάσει την Κάτω Στάνη Α' τοπικό. -Αφού ανέβασε την ιστορική Κάτω Στάνη στο Α' τοπικό , ζητώ συγνώμη για τον παραπάνω χλευασμό μου. -Έτσι , με σκυφτό το κεφάλι για τον Αντουάν της καρδιάς μας. -Τι λέει ... Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ -Τι να γράψω κύριε ; Μα τι λέτε ; -Γράψε , γράψε , θα πουλίσει!Όλοι θα ήθελαν πιθανό comeback αυτής της ιστορικής ομάδας. -Δουλέψτε ΚΑΘΙΚΙΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ -Παμε Πόλεμο; -Απολύεσεεε Το επόμενο πρωινό ο Σταύρακας με τον Θανάση παίρνουν την κλασική τους οπαδικοί εφημερίδα και αράζουν στην νέα μοντέρνα καφετέρεια "Η Φραπεδία" για το καθιερομένο τους Καραμελοτσίνο (σαν δε ντρέποντε 50 χρονών άνθρωποι.) SPORTDAY : Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ;ΙΩΝΙΚΑΡΑ ΞΑΝΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ : Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΩΝΗΤΗ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ 5ΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ : ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΟΡΛΑΝ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΤΙΝΙΟ κτλ κτλ. -Άντε να δούμε φέτος , σκεύτομε να γυρίσω στο γήπεδο μετά απο 4 χρόνια. -Και εγώ το ίδιο ρε Θανάση , μας τα έκανε αυτό το λαμόγιο.. -Κάτσε να δούμε αν θα πάρουνε και κανένα παίκτη πρώτα. Μετά απο 3 ώρες στις 1 μετά μεσημβρίας στα γραφεία της ομάδας. -Χαίρετε κύριε Μανώλη , μιλήσαμε με fax προ πολλών ημερών.Είστε πλήρος ενημερωμένος για την κατάσταση στην οποία βρησκόμαστε , θα χαιρόμασταν πολύ να γίνεται ο προπονητής του Ιωνικού. -Χαίρετε και σε εσας και καλή σας μέρα , καταρχάς που είναι η καλλονή γραματέας στην οποία παραγγέλνω φραπεδιά - -suicide , νομίζω έχουμε πιο σοβαρά θέματα να συζητίσουμε , αλλά παρ'αυτά , Τζένηη πέρνα μέσα -Παρακαλώ τι θα θέλατε κύριε Μανώλη ; -Τον αριθμό σου σε παρακαλώ ; - -suicide (Που τον βρήκα αυτόν τελικά , έχε γούστο τρελός τρελός μπορεί να το κάνει το θαύμα).Λοιπόν κύριε Μανώλη , θα μας δώσετε την πολύτιμη υπογραφή σας ; -Μα φυσικά , αλλά θέλω λίγο ενημέρωση για το οικονομικό. -Προς το παρών θα σας παρέχουμε και σπίτι στην Νίκαια και το όχημα σας , ένα υπερσήχρονο Crypton X -Να φανταστώ για μεγάλα ταξίδια ... -kwloxero..Απο budget πως πάμε; -Με τα πόδια και την ψυχή στο στόμα φίλτατε..Όπως καταλαβαίνεις , ότι κάνεις με δανεικούς και ελεύθερους.Ίσως σας δώσουμε 100χιλ ολόκληρες για καμία μεταγραφή αεροδρόμιο.. -Καλά , βλέπω τον μπατζανάκη μου να παίζει , και θα βγεί και οικονομικά..Μια κούτα marlboro να του δώσουμε... Μετά απο 3 μέρες ο νέος προπωνητής της Ιωνικάρας ήταν έτοιμος να αναλάβει δράση... Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ -Βρε βρε , καλώς τα αλάνια που μας κατάντησαν εδώω -(Ναι και εγώ τον συμπάθησα)ΕΕ γεία coach -Λοιπόν , να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα πουλέψουμε κανένα σας μιας και πάνω κάτω όλοι θα παίζετε , αλλά θα χρειαστώ έναν-δύο απο σας για τα νερά και ένας θα πάρει δειαρκείας στην κερκίδα. -Πληρωμένα σουβλάκια έχει γι'αυτόν στην κερκίδα ; -ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΚΑΣΕ (Κεφαλούκος) , coach , φέτος σου υπόσχομαι προσωπικά ότι θα σωθούμε... -Εσένα περίμενα ρε καφενείο να μου το πεις , στα διάλα τώρα κάντε κανένα γύρω να δω πόσο fit είστε.. 2 ΓΥΡΟΥΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ -Δεν μπορώωωωω γαμιμένε αράπη για τί τρέχεις τόσο πολύ ; (Caffaso) -Το μάνα σου γκαμάει το αράπι ο furtado (Furtado) -Κάνε μας μια πίπα σιλ βου πλε Εβαγκελάτεεε Εβαγκελάααατε (Pagoudis) -Μα αυτό δε πάει ρε μαλ@κα (Evagelatos) -Πάει δεν πάει η μαμά σου θα τον φάει (Pagoudis) ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ -ΣΚΑΣΜΟΟΟΟΟΟΣ. -σιγά ρε άντρα -Θέλω να σας δώ σε διπλό , χωριστήτε ανα κλίκες και παίξτε εγώ πάω να πάρω την φυλλάδα μου και έρχομαι. -....!! (Στο επόμενο ποστ ακολουθούνε , Μεταγραφές -> Αποτελέσματα φιλικών) Όλα αυτά με φωτογραφίες απο το παρών save μου στο football manager στο οποίο ότι γίνετε είναι η ιστορία , αυτό ήταν απλά η αρχή! 1,2,3 ΖΝΤΟ
Xplicit7 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
RєVєnGeR^ Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Περιμένω τη συνέχεια κύριε Μανώλη. επίθετον.Μπου του γου.Σε κανα μισάωρο η συνέχεια τώρα κάνω load το save
RєVєnGeR^ Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 hmm neos metoxos isos ipar3ei?? 200 adena που έχεις εδώ = 200k euro στο game.Μπές στην ομάδα με 5% και βοήθησε μας στις μεταγραφές με αυτές τις 200χιλιάδες γιατί έτσι και αλλιώς 0 budget έχουμε!
RєVєnGeR^ Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Η ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΩΣ ΜΑΓΚΑΚΙ13 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ 164ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΑΠΑΝΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΥΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Nosti21 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 200 adena που έχεις εδώ = 200k euro στο game.Μπές στην ομάδα με 5% και βοήθησε μας στις μεταγραφές με αυτές τις 200χιλιάδες γιατί έτσι και αλλιώς 0 budget έχουμε! gia to kalo tis omadas.. pame gera.
mg13gr Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 magaki13 has sent you Adenas: 164. If they left a message explaining why, it will be below: ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΙΚΑΥΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ Have a good day, --Forum Management Η ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΩΣ ΜΑΓΚΑΚΙ13 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ 164ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΑΠΑΝΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΥΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Παρακαλώ τα 160 χιλιάρικα να πάνε στην ομάδα και τα άλλα 4 στον coach να τα επενδύσει σε κανά λεξικό, ευχαριστώ.
RєVєnGeR^ Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 gia to kalo tis omadas.. pame gera. Η ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΩΣ ΝΟΣΤΙ21.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 200ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.
Nosti21 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 magaki13 has sent you Adenas: 164. If they left a message explaining why, it will be below: ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΙΚΑΥΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ Have a good day, --Forum Management Παρακαλώ τα 160 χιλιάρικα να πάνε στην ομάδα και τα άλλα 4 στον coach να τα επενδύσει σε κανά λεξικό, ευχαριστώ. gia na doume omos. tha tn anevasoume tn omada??
RєVєnGeR^ Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Η ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΙΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ 51% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ 600 ADENA STO MXC
unqART Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Η ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΙΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ 51% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ 600 ADENA STO MXC des pm's
Nosti21 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Η ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΙΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ 51% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ 600 ADENA STO MXC krima atixises. egw tha ta edina gia na parw to 51% alla dn exw tosa :/.
RєVєnGeR^ Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Η ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ UNQART ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.
Recommended Posts