0 WeirdSituation Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 το ΙΤ τι σημαίνει?..και για τι chronicle το θες? Quote
0 Nightw0lf Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 το ΙΤ τι σημαίνει?..και για τι chronicle το θες? IT=interlude IL= -=- ntellos tha sou proteina na psakseis sta svn apo kana project mipos iparxei aliws i to ftiaxneis i plirwneis na sto ftiaksoun Quote
0 ntellos Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 IT=interlude IL= -=- ntellos tha sou proteina na psakseis sta svn apo kana project mipos iparxei aliws i to ftiaxneis i plirwneis na sto ftiaksoun έχω ήδη ψάξει στης l2j το timeline, αλλά η λύση που μου δίνει βγάζει errors στο pack μου, παρόλο που αυτό το fix. Να πληρώσω δεν νομίζω για να μου περάσουν 2 σειρές κώδικα. Quote
0 j1maras2@ Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 RequestUnEquipItem if (item != null && item.isAugmented()) { item.getAugmentation().removeBoni(activeChar); } Quote
0 HellRanger Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Αυτό εδώ σου κάνει;; Αν όχι ψάξε εδώ Quote
0 ntellos Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Αυτό εδώ σου κάνει;; Αν όχι ψάξε εδώ το έχω δοκιμάσει, δεν λειτουργεί. Ψάχνω ήδη. RequestUnEquipItem if (item != null && item.isAugmented()) { item.getAugmentation().removeBoni(activeChar); } υπάρχει ήδη στον κώδικα μου αλλά δεν βγάζει τα active buffs ( πχ might lvl10 ). Ty πάντως. Quote
0 HellRanger Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 το έχω δοκιμάσει, δεν λειτουργεί. Ψάχνω ήδη. υπάρχει ήδη στον κώδικα μου αλλά δεν βγάζει τα active buffs ( πχ might lvl10 ). Ty πάντως. Ότι μπόρεσα έκανα :) Quote
Question
ntellos
Ο τίτλος τα λέει όλα.
ΥΓ: Ty in advance.
7 answers to this question
Recommended Posts