Jump to content

Recommended Posts

Posted

ti dld re file?! Pes oti s dinw twra enan buffer i ena GMshop...pws tha to peraseis sto server sou, wste na patas mesa sto paixnidi //spawn kai to ID kai na s bgazei to NPC pou thes?

• 2 weeks later...
Posted

resi efaga ban  akou ti kano  bazo ta files mesa ston data ke meta ta spl ke meta kano start loginserver ke start gameserver ke mesa sto game //spawn ke to id ke tpt

Posted

I buffer eine i moni pou tin bazeis me copy pasty data klp kai den douleyi tha sou dosw ena paradigma gia oneo server molis balis ta data pas jscript ekei eiparxi ena arxeio __init__.py  aniche to me notepad exei kati pou lei 'quests' klp gia na sou doulepsi ekei basis to onoma tou fakelou pou eine mesa i buffer px emena eine costum ebala 'costum' mesa to idio kai apo katw import costum pai to prwto bima.Meta kaneis copy ton fakelo pou eine i buffer px ston oneo eine 9999_NPCBuffer kai to bazis ston fakelo quests meta fisiologika douleyi.Elpizw na se boithisa gl.

Posted

loipon pare edw mia kali buffer....etoimi kai fixarismeni apokleistika apo emena ;) ;)

PATA EDW GIA BUFFER!

Na sou pw kati re file... egw apofeugw na grafw ellinika gt dn eimai ellinas k dn kserw kala, alla eipes etoimi k fixarismeni apokleistika apo sena? Dld dn einai o buffer tou oneo e? Egw etsi opws eida tin html o buffer tou oneo einai xwris kamia allagi... Toulaxiston an 8es na peis kati tetoio 8a mporouses na allakseis to oneo dev team, e?

Oso gia ti buffer gt allaksa 8ema, iparxoun polloi buffers around here, esi dn ksereis na tis valeis opws dn ksereis na valeis k tin buffer tou oneo pou eipe o allos oti tin fixare kiolas.

• 8 months later...
Posted

Einai polu aplo pas anoigeis to Sql file kai oti noumera kai gramata exei ekei na ta baleis kapws etsi px,'1','0'ktlp

se exw kanei warn eidh kai den ebales myalo , auto einai to teleutaio ... gt postareis se ena topic tou 07 k me last post tou 08 ianouariou? dld oses fores leme deite ta rules den to katalabeneis? na to grapsoume k sta egglezika ?

topic closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...